facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oris Dental

Oris Dental
"Trygg tannhelse - på dine premisser! I Oris Dental ønsker vi å ivareta tannhelsen din ved å tilby et trygt og godt tannhelsetilbud. Med erfarne og dyktige tannpleiere, tannleger og spesialister innen alle fagfelt kan vi tilby dette ved klinikker over hele landet. I Oris Dental lover vi å lytte til deg, gi deg god informasjon, og møte dine behov på en profesjonell og vennlig måte."
Adresse: Torvet 1b, 9405 Harstad, Norway
Telefonnummer: 77 01 94 90
By: Harstad
Rute: Torvet 1b
Postnummer: 9405


åpningstider

Mandag: 08:15 - 15:30
Tirsdag: 08:15 - 15:30
Onsdag: 08:15 - 15:30
Torsdag: 08:15 - 15:30
Fredag: 08:15 - 15:30


relaterte søk: oris dental lysaker, oris dental aker brygge, oris dental stavanger, oris dental tannbleking, oris dental nettbutikk, oris dental munkegata, oris dental trondheim, oris dental leutenhaven
Nærliggende lignende selskaper
Harstadtannlegene Harstadtannlegene 130 meter Kun Dollartegn i øynene! Røntgen alt dobbelt, IT/Data antakelig et fremmedord, svarer...
Klinikken ved havet As Klinikken ved havet As 4 km Flinke ansatte med godt humør. Går alltid ut med et smil.
Anmeldelser
Tannlege Mia Holm var meget rolig og behagelig, flink å forklare samt var ærlig om at det kom grusomme lyder fra instrumentene o.l. Jeg vil absolutt ønske å komme til Mia i årene fremover!! Jeg var så nervøs, men sekretæren hennes, jeg mener hun heter Gloria, må roses opp i skyene; hun tok meg godt i mot og var veldig profesjonell, rolig, flink å roe MEG ned, flink å forklare/gi informasjon og bare rett&slett flink! Jeg følte jeg var i veldig gode hender! Tross en tann fattigere og full av angst og nervøsitet, sterke smerter etter kirurgien, var det faktisk en god opplevelse fra start til slutt! Vi sees hvert eneste år fra nå av!! TUSEN TAKK!!!!
Topp service, faglig dyktig tannpleier og tannlege. Følte neg ivaretatt på beste mulig måte. Anbefales
Jeg er veldig fornøyd med mine behandlinger. Fine folk som jobber her.
Nødstilfelle. Fikk time med det samme og en utmerket service. Anbefales på det sterkeste.
Flotte lokaler. God informasjon og anbefalinger angående min tannhelse. Strålende fornøyd med behandler og behandling.
Alltid like hyggelige å imøtekommende. Man får god hjelp og blir godt satt in i hva og hvorfor man bør ta den anbefalte behandlingen.
En tragisk opplevelse under et ferieopphold. Tannlegen ødela en krone ved trekning av en tilstøtende tann. Måtte få ny krone i Oslo som kostet meg kr 6.000,-. Oris Dental må erstatte kronen, men de har ikke besvart mine 3 henvendelser på e-post. Har ventet på svar siden sommeren 2021!. Useriøst og uhøflig. Klage er sendt til Troms Tannlegeforening, Klagenemda.
Tror det er Norges beste og hyggeligste tannleger. Jeg går gjerne tilbake . Ligger fint til midt i sentrum av Harstad . Heis opp for de som ønsker . God trapper opp om du vil . Her er det pent og rent over det hele . Grei ankomst for de fleste ,rullestol ,barnevogn eller andre hjelpemidler . Innbydende lokalet - flinke og hyggelig ansatte .
Fantastisk service,time iløpet av kort tid. God info under behandling.løsningsorientert på løpet videre. 2 runde i dag. Inn på kontroll,samt ett lite hull som måtte fylles. Kjapp og behagelig reise i dag også.
Hvis du leter etter de flinke og dyktige tannleger, tannteknikere og andre behov. Ja, da finner du dem i sentrum av Harstad. Kan anbefale dem på det varmeste, de kan virkelig hjelpe deg om du søker hjelp og service på tenner og munnproblemer. God tur, du vil kjenne et velvære når du er ferdig.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler