facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Orkdal Energi

Orkdal Energi

Info

Orkdal Energi produserer, overfører og selger strøm og fjernvarme.

Historie

Et naturlig valg for innbyggere, bedrifter og hytteeiere.

Orkdal Energi setter lokalsamfunnet i sentrum for vår virksomhet, og vi ønsker å bidra til at Orkdal skal være et godt sted å være. Den store forskjellen mellom oss og andre strømleverandører er at vi bryr oss om det samfunnet vi er en del av. Vi eies av Orkdal kommune, det vil si deg og meg. Kjøper du strøm hos oss, blir pengene dine igjen her. I tillegg til å selge strøm, har vi ansvaret for strømnettet til strømbrukere i Orkdal, produser fornybar strøm fra to vannkraftverk og forsyner Orkanger med miljøvennlig fjernvarme. Vi støtter lag og foreninger med spesiell vekt på aktiviteter for barn og unge i Orkdal. Her skal det være trygt og godt å vokse opp. Vårt strømnett drives effektivt, er blant de mest driftssikre i Norge, og vi har en like lav nettleie som i de store byene.

Vi har solgt strøm i Orkdal i over 100 år og er en garantist for en trygg og stabil strømleveranse.

Produkter

Infrastruktur
Orkdal Energi har et solid og driftssikkert strømnett som forsyner kunder i mesteparten av Orkdal kommune samt noen kunder i Meldal kommune. Vårt datterselskap Orkdal Energi Varme har ansvaret for et fjernvarmenett på Orkanger.

Kraftproduksjon
Vi eier to småkraftverk, ett i Leirbekken, og ett i Vorma, som til sammen produserer 11 GWh. I tillegg er vi deleier i Sundlikrraft AS.

Utvikling
Vi er i kontinuerlig utvikling og skal ha sterk fokus på vår kjernevirksomhet som er strøm og fjernvarme i Orkdal.

Adresse: Megardsvegen 1, 7320 Fannrem
Telefonnummer: 72466360
on.igreneladkro@igreneladkro
By: Fannrem
Rute: Megardsvegen 1
Postnummer: 7320


åpningstider

Mandag: 07:30 - 15:00
Tirsdag: 07:30 - 15:00
Onsdag: 07:30 - 15:00
Torsdag: 07:30 - 15:00
Fredag: 07:30 - 15:00


relaterte søk: orkdal energi ansatte, orkdal energi driftsmeldinger, orkdal energi nett, strømbrudd orkdal, orkdal energi feilmelding, orkla energi, orkdal energi strømbrudd, nettleie orkdal energi
Anmeldelser
Står på Google oppføringen at åpningstid er fra kl 09.00. Når man ringer er det melding om at åpningstid er fra kl 10.00.
Beste tilbudene på markedet
Oversatt av Google Gud info Original God info
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler