facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Orkla Sparebank Cup

Orkla Sparebank Cup

Info

Orkdal kommunes største idrettsarrangement med over 1500 deltakere! Arrangeres i Idrettsparken, Orkanger.

Historie

Siden tidlig på 90-tallet har OIF Fotball arrangert Orkla Cup. I fjor ble turneringen døpt om til Orkdal Sparebank Cup, og arrangeres nå for andre gang!

Orkla Cup ble et kjent begrep i fotballmiljøet i Trøndelag. Hvert år i over 20 år har ei helg i september tiltrukket seg over 1000 barn og unge i alderen 8-16 år til Idrettsparken. Fra 2014 av tok Orkdal Sparebank over navnet på cupen, og gjennomføringen med nytt navn og oppgradert anlegg førte til 150 påmeldte lag og 1500 deltakende barn og unge!

Orkdal Sparebank har vært en av de viktigste, om ikke den viktigste, bidragsyteren til både drift og anleggsutviklingen i idretts-Orkdal. For Idrettsparken sin del gikk lokalbanken inn med et betydelig sponsorbeløp til byggingen av friidrettsanlegget som sto ferdig høsten 2013. Det samme gjelder for det pågående prosjektet med bygging av nye kunstgressbaner. I første omgang bidro banken til 11'er-banen med undervarme. Da det manglet noe finansiering til 7'er-banen som kom inn i prosjektet etter hvert sørget også Orkdal Sparebank for at denne kunne realiseres.

Orkdal Sparebank bidrar også, i tillegg til anleggsutvikling, med sårt tiltrengte midler til drift av idretten. Idretten kan ha så mange fine anlegg og gode rabatterte ordninger som man bare vil, men til syvende og sist er det behov for kroner og øre til drift.

Adresse: Idrettsparken, 7300 Orkanger
By: Orkanger
Rute: Idrettsparken
Postnummer: 7300


Nærliggende lignende selskaper
Orkla Sparebank Orkla Sparebank 471 meter Sparebanken vår. God service, bunnsolid bank, men muligens mest rettet mot næringsliv...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler