facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Orklandbadet

Orklandbadet
"Velkommen til Orklandbadet - regionens flotteste badeland. Vi har blant annet vannsklie, 8 basseng, badstuer og kafé. I tillegg er vi samlokalisert med vårt eget treningssenter, Klatrehallen og Orklahallen."
Adresse: Idrettsparken, 7300 Orkanger
Telefonnummer: 90601195
By: Orkanger
Rute: Idrettsparken
Postnummer: 7300



relaterte søk: Orklandbadet priser, Orklandbadet ansatte, Orklandbadet gym, Orklandbadet åpningstider, Orklandbadet treningssenter åpningstider, Orklandbadet temperatur, Orklandbadet regler, Orklandbadet facebook
Anmeldelser
Et veldig bra svømmeanlegg. Morro for hele familien, flotte basseng, stort og godt boblebad, behagelig temperatur og veldig bra mat! Kan virkelig anbefales på det varmeste! Vi sitter igjen med gode minner.
Rent og pent badeland. God temp i luften så man ikke blir kald når man er oppe av vannet. Rimelig og enkel mat. Gratis parkering
Fint badeland. Passer for alle aldre. Greie priser, til badeland å være. En sklie, passer best for mindre barn. Dessverre blir den ofte okkupert av voksne. Her bør badevertene følge mer med. Godt utvalg av mat og drikke. Ofte mye folk, men allikevel oversiktlig og greit.
Har vært fast bruker av Orklandbadet siden det åpnet opp. Kjempegod sammensetning av bassenger og temperaturer i disse. Noe for hele familien her! Betjeningen er hyggelig og det er godt med badevakter.
Dette var en fin plass å ta en familietur til! Det var reint og ryddig, og personalet tok jevnlige turer rundt omkring.Her var det et tilbud for oss alle sammen. Det kunne godt ha vært ei mellomstor sklie, det savna vi!
Supert sted! Mange bassenger og rimelig pris. Kommer tilbake. Noe knølete garderobe, men virket som at det var flere å velge mellom.
Dårlige muligheter til parkering, dårlig kapasitet i garderobene. Badevakter som ikke bryr seg om folk har dusjet eller ikke. Ellers er badeanlegget helt ok
Helt greit badeland. Alt ser nytt og fint ut og det er mange basseng. Litt trangt i garderobene og bølgebassenget var en skuffelse.
Ikke bra garderober. Svarte prikker i dusjen kan være mugg. Bassengene er meget bra :
Fint badeland, men ALT for små garderober og for lite skap. Det var meget fullt da vi var der, det ble solgt flere billetter enn det var skap.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Orklandbadet med offentlig transport


Orkanger skysstasjon 100 meter
310
410
4101
420
421
460
470
5100
5101
5102
5103
5104
5110
905
Rømme 220 meter
310
410
4101
420
421
460
470
5100
5110

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Orklandbadet.

Orkanger badeland

åpningstider, plassering. Idrettsparken kart bykart, satellitt visning. Orklandbadet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Orklandbadet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Orklandbadet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler