facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Os Hageservice

Os  Hageservice

Info

Os Hageservice gjør alt fra å tegne hager til å utføre selve jobben. Vi murer, legger stein, lager plen og planter busker og trær.

Adresse: Eidsvegen 74, 5211 Osøyro
Telefonnummer: 56576677
on.ecivresegahso@tsop
By: Osøyro
Rute: Eidsvegen 74
Postnummer: 5211



relaterte søk: maskinutleie os, hageservice bergen
Anmeldelser
Bra arbeid, men elendig kundebehandling. Jeg fikk installert hagelys i 2016 som kun virker i godvær. De har vært her 3-4 ganger for å fikse, men foreløpig har de ikke fått det til. Nå har de stukket hode i sanden og har sluttet å svare på henvendelser. Har meldt de til forbrukerrådet, så får vi se om det hjelper..
Meget dårlig kundebehandling. Kundens tid er visst ikke av betydning. Avtalt tid og tatt meg fri. Ingen kom. Avtalte ny dag.tatt meg fr. Det samme skjedde igjen. Meget skuffende. Et annet firma fikk jobben.
Utrolig svak kundebehandling. Vi er kjempe skuffet. Jobben er enda ikke uført selv om det er mange måneder siden kontraktsinngåelse. De svarer ikke på mail, ikke på mittanbud.no og ikke på telefon.
Kjempe god kundeservice og mye kunnskap om fagfeltet! Svært fornøyd med min nye ferdigplen. Anbefaler dette firmaet videre :
Dårlig utført arbeid og meget dårlig og svak kundebehandling. Kommer ikke til å bruke tjenester fra dette firmaet igjen. Anbefaler ingen andre å bruke de heller.
Fantastisk god service! Og svært god kunnskap i faget. Anbefales virkelig.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Os Hageservice.

Osøyro gartner

åpningstider, plassering. Eidsvegen 74 osøyro anleggsgartner kart bykart, satellitt visning. Os Hageservice adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Os Hageservice. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Os Hageservice med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler