facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oscarsborg Gjestehavn

Oscarsborg Gjestehavn

Info

Oscarsborg Gjestehavn ligger i idylliske og historiske omgivelser midt i Drøbaksunder. Det er plass til ca 100 båter i havna.



"Familievennlig gjestehavn på Oscarsborg Gjestehavn."
Adresse: 1443 Drøbak, Norway
Telefonnummer: 97434779
on.nvahetsejggrobsracso@tsop
By: Drøbak
Postnummer: 1443



relaterte søk: oscarsborg gjestehavn webkamera, son gjestehavn, oscarsborg restaurant, drøbak gjestehavn webkamera, drøbak gjestehavn, oscarsborg ferge, oscarsborg havnekro, sætre gjestehavn
Anmeldelser
Fin gjestehavn for både store og små båter. Iskiosk. Hyggelig havnekro med grei mat. Ferge til deilige Drøbak. Museum. Mye å oppleve på stedet.
Selve havnen har super beliggenhet. Havnekro, hotell med restaurant, museum, flotte turmuligheter og rutebåt til Drøbak. Det som trekker ned er at det er begrensninger på båtlengde ved longsideplassene og noen av vaktene er i overkant opptatt av dette, noe som er med på å lage litt dårlig stemning. Men totalt sett absolutt verdt et besøk.
Utrolig hyggelig havnevert som stod klar til å hjelpe. Masse muligheter herhavnekroa byr på god mat og øya kan utforskes med bla stolpejakt.
Hyggelige verter, flott beliggenhet og historisk sus over stedet. Her kan man bli flere dager uten å kjede seg.
.Hyggelig plass
Finner ofte plass her. Rolig havn godt i le. Fine turveier. Fergeforbindelse til Drøbak. Og en grei cafe ved vannkanten :
Litt mye sjø ytterst på gjestehavna, men flott ellers
Indre Oslofjords beste gjestehavn. Her har du alle fasiliteter og samtidig er du på en øy. Flinke havneverter som hjelper deg å legge til, og finner plass om nødvendig. Ekstra bonus med hyggelig Havnekro midt i havna. Anstendige priser på havneavgift.
Oscarsborg. Hva kan man si som rettferdiggjør opplevelsen bedre enn terningkast 6. Ingenting kan bli bedre selv om det er noen som kan oppnå det samme.
God plass i dag, søndag i juli
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Oscarsborg Gjestehavn.

Drøbak småbåthavn

åpningstider, plassering. Oscarsborg Gjestehavn adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Oscarsborg Gjestehavn. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Oscarsborg Gjestehavn med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Heitmann Marin Heitmann Marin 1 km Vi var på ferie og jeg hadde leid en seilbåt. Været var flott og vi hadde sol nesten ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler