facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oseana Kafe & Restaurant

Oseana Kafe & Restaurant
"Vi ligger helt i fjæresteinene i sentrum av Os med panoramautsikt over Bjørnefjorden og vakre snødekte Folgefonna i horisonten.Vi har lokaler i mange størrelser og utforminger, alt fra restaurant 5 meter fra sjøen til vakre Griegsamlingen hvor man får en enestående og unik ramme med vakre kunstverk rundt enhver feiring. Griegsamlingen egner seg meget godt til vielser, bryllup, konfirmasjoner og årsdager.Uteservering ved restaurant er en drøm på fine sommerdager, det skal letes lenge etter større nærhet til sjø og flottere utsikt.Vi har også en fantastisk takterrasse med alle rettigheter, denne kan også brukes til vielser eller ute-bryllup."
Adresse: Mobergsbakken 20, 5200 Osøyro
Telefonnummer: 53695140
By: Osøyro
Rute: Mobergsbakken 20
Postnummer: 5200



relaterte søk: oseana kafe meny, oseana kommende aktiviteter, oseana åpningstider, havnesjefen os kafe, oseana program 2018, oseana bryllup, restaurant os, havnechefen os
Anmeldelser
Jeg var på Oceana i Bergen i går for å feire bursdagen til en i slekten. Vi kom dit litt før stengetid klokka 17, men man kunne bestille mat fram til klokken 18. Etter det kunne man sitte så lenge man ville. Man kan sitte både ute og inne, og uansett så kan man se den utrolig fine utsikten gjennom vinduene. De som jobbet der var hyggelige og servicen var bra. Jeg spiste kyllingsalat med bernaisesaus og glutenfritt brød. Alle rettene i den vanlige menyen inneholdt gluten, men det var mulig å få de fleste glutenfrie. Kyllingen var utrolig saftig og god og det virket som at de andre også var fornøyd med maten. Jeg kunne gjerne ha dratt dit igjen! :
Fantastisk mat. Så nydelig presentert og smakene helt nydelige .Beste maten jeg har spist noen gang. Vi hadde forrett, middag og dessert med kaffe og presentasjonen var et lerret i seg selv. Alternativer for vegetarianere: 3 vegetarianere med og d3 fikk tilpasset rett Spesielle kostholdsbehov: For allergier er det bare å gi beskjed Parkering: Stor parkering men kan være fullt på fine dager.Men kort vei til annen parkering Tilrettelagt for personer i rullestol: Godt tilrettelagt vei til restauranten med rullestol
Veldig velsmakende mat. Blåskjell av høyeste kvalitet. Klassisk restaurantatmosfære. God vennlig service. Anbefales å besøke.
Veldig fint presentert mat som smakte godt. Hyggelig personell og god service, og ikke minst en flott utsikt.
Tusen takk for en perfekt bryllupsfeiring! Nydelig mat i fantastiske omgivelser. Bedre utsikt får man ikke! Topp service og hyggelige servitører. Alltid tilgjengelige og hjelpsomme når det trengs og vi fikk alle våre ønsker oppfylt. Ingen problem å arrangere bryllup her da de ordner og fikser alt. Anbefales på det sterkeste!
Maten er virkelig god og forseggjort, og prisene på mat og drikke er helt overkommelig. Vil også fremheve personalet på restauranten, som er hyggelige, oppmerksomme og effektive. Beliggenheten ved sjøen er unik, og er det oppholdsvær gir det ekstra glede å kunne sitte utenfor og nyte utsikten sammen med god mat og drikke.
Flotte lokaler, fantastisk utsikt og velsmakende og godt tilberedt mat som ramme om markeringen gjorde sitt til at feiring av åremålsdagen ble en minnerik opplevelse for oss som var tilstede. Og det er aldri feil med benstrekk og samtidig betraktning av betagende kunstverk.
Vakkert både ute og inne. Er ikkje helt fornøyd med maten på bufeen, for mange ukjente smaker, litt lite utvalg, så det går ikkje an å finne noe for alle. Hyggelig personale, koselig sted.
Usedvanlig godt rekesmørbrød. Noe uoppmerksom betjening.
Meget god mat, rikelige porsjoner og flott service. Kan absolutt anbefales.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Oseana Kafe & Restaurant.

Osøyro familierestaurant

åpningstider, plassering. Mobergsbakken 20 kart bykart, satellitt visning. Oseana Kafe & Restaurant adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Oseana Kafe & Restaurant. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Oseana Kafe & Restaurant med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Orion Restaurant Orion Restaurant 620 meter Helt nydelig mat og hyggelig betjening. Anbefales på det sterkeste!
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler