facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oskars Pub Levanger

Info

Oskars Pub & Bar har et landets største utvalg, god stemning for folk flest og ekte pubmiljø.
Kontakt oss på epost:
[email protected]

Historie

Levanger og Nordtrøndelags eldste pub, med fokus på stort ølutvalg(over 300 sorter), kvalitesøl, ekte pubmiljø og stedet for folk flest.



"Oskars har et av landets beste utvalg, god og ekte pub -stemning og miljø. Fylkets første riktige pub og kjent for sine mange ølsorter og store utvalg. Oskars har eksistert siden 1990 som tradisjonell pub og uteservering, discotek og festplass - et sted folk flest treffes.I 2010 gikk vi tilbake til der vi startet, som ren brun pub, og har allerede trukkettil oss mye av byens voksne publikum. Miljøet, utsmykking og atmosfæren er spesiellog ulikt de fleste andre puber i distriktet og rundt om i landet.Ekte pubstemning oppleves best hos oss. Les mer om spennende ting som skjer og har skjedd på Oskars. Mange bildeserier og spennende sider om øl og whiskey."
Adresse: Kirkegata 45 a, 7600 Levanger, Norway
Telefonnummer: +4795076810
By: Levanger
Rute: Kirkegata 45 a
Postnummer: 7600



relaterte søk: Ny pub Levanger, GT Bar og diskotek Levanger, Kulturprisen Levanger, Club 80 Levanger
Nærliggende lignende selskaper
Banken Cavern Club Banken Cavern Club 37 meter I dag hadde jeg for en svært sjelden gangs skyld behov for å kontakte banken min, og ...
Brygga Gastropub N-63 Brygga Gastropub N-63 322 meter Ærlig, rustikk mat og god drikke i Levangers flotteste restaurantlokale.
Anmeldelser
Koselig og flott pub med mange typer øl
Dårlig, de tar ikke imot penger som er et godkjent betalinsmiddel. Det er dårlig det!
En skjult perle. En fantastisk hyggelig atmosfære og et meget godt utvalg av øl. Dette er som å gå inn på en av de beste ølstedene i Europa. Anbefaler alle ølinteresserte å ta turen innom dette stedet en eller flere ganger i løpet av sitt liv.
En av Norges beste puber. Både når det gjelder utvalg, skjarm og stemning.
På plussiden har de godt ølutvalg, hyggelig personale, fint lokale og god stemning. Det som trekker ned er at det bare er ett toalett og litt dyrt. Anbefales om man vil ha en god øl i trivelige omgivelser.
Veldig trivelig sted, nesten god gammel engelsk atmosfære. Søt og hyggelig betjening, og masse, masse godt å drikke! Dette blir en lang kveld.
Oskars har et av landets beste ølutvalg med flere hundre ølmerker fra hele verden. Ølet serveres i korrekte glass. Absolutt et sted som må besøkes hvis du er ølelsker.
Suveren pub med et av Norges beste ølutvalg. Her finner du flasker og bokser som knapt er tilgjengelig ellers i landet.
Sentral beliggenhet, mørke og lune lokaler, svært spesiell utsmykking og et enormt utvalg av øl. Den perfekte brune pøbben.
Den beste puben i byen! Oskars har et stort utvalg øl, god atmosfære og er førstevalget hver fredagskveld.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler