facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oslo By Kayak

Oslo By Kayak
Adresse: Frognerstranda 4, 0250 Oslo, Norge
Telefonnummer: 92 44 86 43
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Frognerstranda
Husnummer: 4
Postnummer: 0250


Nærliggende lignende selskaper
Oterstua speiderhytte Oterstua speiderhytte 10 km Appsolutt nydelig hytte
Anmeldelser
Veldig positiv opplevelse! Nicolai er en flink pedagog med masse padle-erfaring og nyttige tips til både de erfarne og oss mindre erfarne. Fine og innholdsrike timer i Bygdøy-området. Anbefales for alle som trenger våttkort eller ønsker å bli tryggere og bedre padlere.
Hyggelige og dyktige instruktører. Fin beliggenhet og bra utstyr. Har tatt våttkort, vært på øy-yoga og kayak fiske i Oslofjorden. Morsomt, meditativt og lærerikt. Anbefaler å ta en tur med Oslo By Kayak.
Veldig bra kurs! Erfaren og hyggelig kursleder, og ideelt sted å ta kajakkurs - rolig og trygt inne i Langviksbukta og spennende og nyttig erfaring å padle ute i Oslofjorden :-
God beliggenhet for kajakkturer.nJeg tok kajakkurs her.
Gjorde Eco Kayak Tour med null erfaring med kajakkpadling og å være redd for vann, men Nicolai var veldig hjelpsom og forståelsesfull. Ved slutten av turen var jeg komfortabel på vannet og ville definitivt prøve kajakkpadling igjen! Takk for en flott dag Nicolai :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Oslo By Kayak med offentlig transport


Filipstad 310 meter
NW192
VY66
Skillebekk 430 meter
13
Filipstadveien 480 meter
169
200
81
NW160
NW161
NW180
VY1
VY190
Skarpsno 490 meter
13

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler