facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oslo City

Oslo City

Info

SHOP - EAT - EXPLORE! Norways most known and most visited shopping destination.

Produkter

Oslo City har 90 butikker og spisesteder. Bli medlem i kundeklubben OC Club, det er gratis og gir fordeler og gode kupongtilbud. Last med medlemsapp fra App Store eller Google Play. https://member.bstcm.no/oslo-city;source=facebook-webform Gaven alle ønsker seg er Oslo City gavekort : http://www.sentergavekort.no . Følg Oslo City på Instagram @oslo_city og Twitter: @oslocity88



"Oslo City har blant byens beste åpningstider, og holder åpent kl. 10-22 man-fre, og kl. 10-20 på lørdager. Du finner oss rett ved siden av Oslo S, som er knutepunktet for all kollektiv trafikk i hovedstaden. Besøker du oss med bil, tilbyr vi både parkering og el-bil lading. Vi har også bildelingstjeneste fra Apcoa i parkeringshuset, slik at du alltid har tilgang til bil, selv om du ikke eier en selv. Hos oss finner du over 80 butikker, restauranter og kafeer. Vi ses på Oslo City!"
Adresse: Stenersgata 1 , Oslo 0050, NO
Telefonnummer: 815 44 033
moc.mortsneets@yticolso
By: Oslo
Rute: Stenersgata 1
Postnummer: 0050


åpningstider

Mandag: 10:00-22:00
Tirsdag: 10:00-22:00
Onsdag: 10:00-22:00
Torsdag: 10:00-22:00
Fredag: 10:00-22:00
Lørdag: 10:00-20:00


relaterte søk: oslo city åpningstid, oslo city ledige stillinger, oslo city butikker, kart oslo city, oslo city åpningstider jul, oslo city jul 2017, oslo city åpningstider jul 2017, monki oslo city
Anmeldelser
Greit senter. Legger ved litt bilder av området rundt i regn : Har fleste klær og sminke butikker man trenger
Fint kjøpesenter med mange spennende butikker og spisesteder. Vi handlet, spiste og tok desserten i Isbaren i 3. Anbefales
Oslo city er Oslo city mange butikker og velge mellom og noen fine mat steder i underetasjen.
Fint kjøpesenter med butikker som har alt du trenger. Sentralt. Eneste negative er toalettsystem. Mener det burde være gratis slik som andre sentere.
Greit nok kjøpesenter. Har stort bare franchise-butikker som jeg ikke har noe særlig interesse av. Jeg tar turen innom av og til bare fordi dette er det eneste stedet igjen i Norge som har Platekompaniet.
Han som jobber kveldsskift på Elkjøp i 1etg på Elkjøp. Er en av de frekeste medarbeidere jeg har møtt i Elkjøp han spilte høy musikk og var ikke villig til å hjelpe meg etter jeg hadde spørsmål om service på en telefon jeg har kjøpt Elkjøp. Dette er den 4 telefonen jeg kjøper på ett år i denne kjeden. Dere burde seriøst sparke sånne frekke rasistiske og truende medarbeidere som dere ansetter hos en så stor butikk kjede. Jeg ble truet med å bli ringt vekter på vis jeg ikke fjernet meg ut ifra butikken fordi jeg han mente han ikke kunne hjelpe meg og jeg ba han skru av musikken så vi kunne høre hverandre og det jeg ville ha svar på. Istede kaster han meg ut av butikken uten grund fordi, jeg sier at han ikke kan drive butikk når han ikke var villig til å hjelpe meg en gang etter så mange kjøp jeg har kvittering på og så kan dere ikke svare meg på ett service spørsmål. Han nektet p gi meg navnet hans fordi sånn oppførsel håper jeg aldri vil oppleve igjen av deres ansatte når jeg har vært fast kunde hos dere i så mange år brukt flere 100 000kr. Dette kommer jeg til gå videre med til ledelsen i Elkjøp og rapportere til ledelsen deres for jeg har film og bilder av deres frekke med arbeider som jeg mener har null respekt for deres rykte og kunnskap om kundeservice. Fikk følelsen at han var mer opptatt av å høre på høy musikk for å så stenge butikken før stengetid 21.52 13.10.2023.
Oslos dårligste kjøpesenter for deg med barnevogn. Normalt et fint senter selv om de har lagt rulletrappene for å fange deg inni senteret. Men én av senterets eneste to heiser har vært ute av stand i månedsvis, toalettene er dyre og få og har dårlige stellefasiliteter.
Veldig bra senter. Savner noen benker til å hvile beina. Ikke alltid man har lyst/behov for kafebesøk. Var noen stoler hos dere før. Ellers helt topp senter
Hei, jeg foreslår / ønsker Paula Krawczyk forsette og få fast stilling på Lindeberg Fysioterapi. Jeg anbefaler til alle som sliter muskel og leddsmerter , hun er kjempe dyktig,flink, veldig bra kommunikasjon med pasienter, hun gjør jobben kjempe bra, hyggelig. jeg er veldig fornøyd henne og hennes behandling. stjerne.Hilsen Fatma Øzdemir.
Jeg hadde en flott opplevelse under mitt besøk på Ocean City. Maten var deilig med et bredt utvalg av retter fra det asiatiske kjøkkenet. Personalet var vennlig og imøtekommende, og atmosfæren var avslappet og behagelig. Prisene var rimelige i forhold til mengden og kvaliteten på maten. Jeg satte spesielt pris på ferske sjømatalternativer. Totalt sett en god opplevelse, og jeg vil definitivt besøke igjen!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Oslo City med offentlig transport


Jernbanetorget 50 meter
1N
2N
34
37
3N
4N
70N
FB5A
FB5B
Jernbanetorget 50 meter
1
1E
2
3
4
5
Jernbanetorget 110 meter
11N
Jernbanetorget 110 meter
17
18
Jernbanetorget 140 meter
12N
19N
31
31E
3N
42N
4N
54
5N
60
70
70N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Oslo City.

Oslo kjøpesenter

åpningstider, plassering. Stenersgata 1 kart bykart, satellitt visning. Oslo City adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Oslo City. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Oslo City med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Oslo City Oslo City 74 meter
Østbanehallen Østbanehallen 199 meter
Arkaden Shopping Arkaden Shopping 226 meter
Glasmagasinet Glasmagasinet 343 meter
Grønlands Torg Grønlands Torg 494 meter
Slottspassagen Slottspassagen 537 meter
Eger Karl Johan Eger Karl Johan 552 meter
Grønland Basar Grønland Basar 654 meter
Paleet Paleet 791 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler