facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oslo Fotokunstskole

"På Oslo Fotokunstskole kan du studere fotokunst og film- & videokunst i et energisk miljø med flinke medstudenter og profesjonelle fotokunstnere som lærere. I tillegg har skolen kursvirksomhet med korte kurs åpne for alle foto- eller filminteresserte."
Adresse: Waldemar Thranes gate 84 , Oslo 0175, NO
Telefonnummer: 22 37 45 12
By: Oslo
Rute: Waldemar Thranes gate 84
Postnummer: 0175relaterte søk: oslo fotokunstskole erfaringer, ofks, oslo fotokunstskole blogg, fotostudier oslo, oslo fotokunstskole ansatte, ofks blogg, fotoskole oslo, nordic school of photography
Anmeldelser
Jeg går nå andre semester på kveldsskolen og er fortsatt like entusiastisk som jeg var i begynnelsen. Skolen har supre fasiliteter og veldig flinke og engasjerende lærere som alle er aktive kunstnærer og fotografer. Jeg fotograferte før kun digitalt, men blir mer og mer entusiastisk for analogt foto som vi lærer i begynnelsen av utdanningen. Her er det mulighet for å lære både små-, mellom- og storformat. Vi lærer alt fra fremkalling til kopiering i mørkerom. Dvs. vi gjør alt selv. Skolen har som navnet tilsier en kunstnærlig tilnærming til foto, noe som jeg synes er spennende. Bildeanalyse og bildeforståelse blir da en stor del av utdanningen, parallelt med teknisk undervisning både digitalt og analogt. Skolen anbefales!
Hurra! Jeg startet på Oslo Fotkunstskole som deltidsstudent, ved siden av min vanlige jobb som fotograf. Jeg trengte noe nytt og ville lære meg mer om analogfotografi, og jeg er strålende fornøyd! Ikke bare har jeg lært meg masse om det analoge og mørkerommet, men jeg har også lært meg nye måter å tilnærme meg fotografiet og yrket mitt. Lærerne er gode på å veilede deg til å tenke annerledes og å få deg til å se ting på nye måter. :D Det er en spennende skole å gå på! Vel verdt de få kronene det koster å gå på skolen. Resten av stipendet kan man bruke på film, studietur eller spare.
En god start på å gå dypere inn i det kunstneriske fotografiet er på Oslo Fotokunstskole. Ikke bare lærer man det grunnleggende tekniske innen analog og digital fotografi, men bildeforståelse og estetikk samt kunsthistorie - med flinke kunnskapsrike lærere som veileder og lærer bort det som trengs for å forstå litt mer enn håndboka til et digitalkamera les. en viss annen fotoskole i Oslo og å kunne navnet på et par verdenskjente samtidsfotografer. Hvis fotografi er noe som du kunne tenke deg å drive med, så er Oslo Fotokunstskole plassen å starte. Et godt miljø, både når det kommer til å læring og med medstudenter. Anbefales!
Jeg har gått vårsemesteret 2013 på kveldstid, og det er absolutt å anbefale!!! Her får man valuta for pengene. Utrolig kunnskapsrike og hyggelige lærere som holder forelesninger som både går i dybden og bredden på de forskjellige temaene oppgavene handler om. Her får man både lære analog og digitalfoto, utstyret er bra, teknikerne er flinke. Hyggelig atmosfære, bra folk, bra lokaler. Skulle gjerne gått her et semester til hadde jeg hatt anledning til det! <3
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Oslo Fotokunstskole.

Oslo høyskoler og universiteter

åpningstider, plassering. Waldemar Thranes gate 84 oslo fag- og yrkesopplæring kart bykart, satellitt visning. Oslo Fotokunstskole adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Oslo Fotokunstskole. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Oslo Fotokunstskole med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler