facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oslo Golfklubb

Info

Oslo Golfklubb ble etablert i 1924 og er norges eldste golfklubb. Golfbanen fremstår i dag som nordens fremste golfanlegg.

Historie

Oslo Golfklubb er landets eldste golfklubb, stiftet i 1924. Gjennom hele 2008 var banen stengt for total ombygging. Banen gjenåpnet i mai 2009, og fremstår idag som et av nordens fremste golfanlegg. Golfbanen ble i 2012 kåret til norges beste golfbane av Rolex-guiden.
Oslo Golfklubb har en unik beliggenhet, bare 15 minutter fra Oslo sentrum, med en praktfull utsikt over Bogstadvannet.

Adresse: Ankerveien 127, Bogstad, 0766 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22 51 05 60
By: Oslo
Rute: Ankerveien 127, Bogstad
Postnummer: 0766



relaterte søk: Oslo GolfKlubb pris, Oslo GolfKlubb junior, Oslo GolfKlubb simulator, Oslo Golfklubb medlemskap, Oslo Golfklubb venteliste, Innendørs Golf Oslo, Spiseriet Oslo Golfklubb, Oslo GolfKlubb turneringer
Anmeldelser
Vakkert vintervær..
Fantastisk golfbane som har blitt holdt godt og løpende modernisert
Banen Hvar i god stand helt sikkert en av de beste banene i Norge tatt vinterens omgang med banene i Norge dette året.................
Helt latterlige priser for både Medlemskap og Greenfee...
Veldig bra forhold både i fairways og på greener. Flott layout. En av de bedre banene i Norge. Litt vanskelig å få en god starttid om man spiller som gjest. Anbefales.
Det er første gang jeg har vært i de nye lokalene. God mat og hyggelig betjening. Hyggelig opplevelse for en som var medlem frem til 1982.
Utrolig fine omgivelser og hyggelige ansatte men littegrann mer stusselig mat en man kunne forventet. Uansett anbefales sterkt!!
Oslos mest proffe golfklubb. Utrolig bra vedlikeholdt og med flotte og varierte hull. Må trekke en stjerne for en helt katastrofal range. Håper denne utbedres.
Dette må nesten være Norges beste golfbane. Veldig bra, men også veldig dyr.
Hyggelig og behjelpelig betjening. Fint for en nybegynner som meg.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Oslo Golfklubb.

Oslo golfklubb og klubbhus

åpningstider, plassering. Ankerveien 127, Bogstad oslo stadion, arena og idrettsarena kart bykart, satellitt visning. Oslo Golfklubb adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Oslo Golfklubb. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Oslo Golfklubb med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler