facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oslo Kvantemedisinske Senter

Oslo Kvantemedisinske Senter

Info

Vi vil gjerne støtte deg i en prosess der du tar grep om din egen helse og søker bedre livskvalitet.

Historie

Vår intensjon er å hjelpe klienten til en bedre livskvalitet med den erfaring og kunnskap vi har opparbeidet oss gjennom flere år som terapeuter.
Kvantemedisin er vår hovedterapiform, og vi har det nyeste på markedet av kvantemedisinsk utstyr, INDIGO (SCIO), METATRON (Introspekt) og ES-Complex undersøkelsesapparat.
I tillegg til kvantemedisin, benytter vi oss av en rekke terapiformer:
Biopati og kostveiledning, Matintoleransetester med reparasjon av lekk tarm syndrom, Avgiftning, Refleksjonsprosesser - avdekking av begrensende tankemønstre, Healing og selvhjelpsteknikker.
Som forebyggende tiltak anbefaler vi årlig helseundersøkelse med bruk av ES-Comlex, Metatron og Indigo/Scio:
*Es-Complex: Viser aktive prosesser i kroppen som over- og underaktivitet i vev og organer, ph-balanse, væske- og elektrolyttbalane, og inflammatoriske prosesser som kan føre til sykdom.
*Metatron: Ser på konkrete belastninger på cellenivå som virus, bakterier og parasitter samt tungmetaller og allergener.
*Indigo: Balansering og behandling av funn gjort med Es-Complex og Metatron.
-Avgiftning og styrking av organer.
-Stressreduserende behandling ved depresjon, angst og søvnforstyrrelser.



*INDIGO / SCIO BEHANDLINGSAPPARAT

Indigo er et kvantemedisinsk behandlingsapparat, og en helt ny oppgradering av vårt tidligere apparat Scio. Apparatet er utviklet av et internasjonalt forskningsteam ledet av prof. Nelson i Ungarn.

Med Indigo systemet oppnås en toveis kommunikasjon med kroppens energetiske system gjennom hodeharness og stropper på håndledd og ankler. Apparatet er meget sensitivt, og måler en stressreaksjon på over 11000 forskjellige Trivector signaler. Alt styres og tolkes gjennom programvaren på en tilkoblet pc.

Med Indigo stiller man kroppen tilbake slik den er ment å fungere, og man kan således ikke overbehandle eller gjøre skade. De fleste behandlingsprogrammene trigger bare kroppens egne funksjoner for å normalisere/løse et problem.

Hva hjelper det mot?
Apparatet kan bidra til å optimalisere alle organer, bekjempe ulike mikroorganismer, samt stimulere til utskillelse av avfallsstoffer og toksiner. Behandlingen har god effekt på kronisk tetthet, kroniske smerter, svekket immunforsvar, hormonelle ubalanser samt stressrelaterte plager. Sammen med individuell kostveiledning har det god virkning på fordøyelseproblemer av forskjellig art.

Behandling med Indigo er helt enestående til korrigering og hjelp ved psykiske uballanser og blokkeringer. Gjennom kommunikasjon med klientens underbevissthet, kan dette brukes aktivt i en selvutviklingsprosess for å bevisstgjøre gamle traumer, og få hjelp til å løsne på gamle og negative mønstre som hindrer en i full livsutfoldelse.

Les mer:
www.thequantumalliance.eu
www.norskekvantemedisinere.no



*METATRON-SYSTEMS

Metatron er basert på forskning innenfor kvantefysikk, og utviklet av Prof. Nesterov fra Institute IPP i Omsk, Russland. Systemet har vært under stadig utvikling, og 01.03.08 ble IPP gitt et internasjonalt sertifikat på Metatron-systemet som medisinsk utstyr. Metatron har blitt utviklet gjennom internasjonal forskning over flere år. Systemet gir mulighet til å skanne kroppen på cellenivå ved hjelp av spesielt utviklede hodetelefoner, enkelt og helt smertefritt.

Vi bruker Metatron på klinikken vår til:

Undersøkelse av de ulike organer helt ned på cellenivå, lymfesystemet, blodårer, nervesystemet inkludert spinalkanalen, hypotallamus og hypofysen.
Avdekking av mikroorganismer som bakterier, virus, sopp og parasitter.
Avdekking av matvareallergier og andre allergier.
Analyse av blodet
Avdekking av belastninger med tungmetaller som for eksempel kvikksølv fra amalgamfyllinger.
Meta-terapi, en meget virkningsfull behandling hvor kroppens egne selvhelbredende krefter blir aktivert.
Les mer: www.commedi.de



*E.S. TECK COMPLEX SYSTEM / HELSEUNDERSØKELSE

ES-Complex kombinerer en rekke medisinsk-teknologiske undersøkelsesmetoder, og ser målingene i forhold til hverandre (homeostase) i tillegg til å vise enkeltverdiene. En kartlegging av kroppens prosesser er grunnleggende for å hjelpe kroppen til å løse helseproblemer, uansett hvilken behandlingsmetode man velger. Dessuten gir målingen grunnlag for å vurdere hvilke livsstilsendringer som er viktigst for å forebygge helseproblemer og få kroppen i bedre balanse.

I løpet av 2 min. utføres alle de følgende undersøkelsene:

*EKG - HRV (HeartRateVaribility) for hjerteaktivitet.

*HRV for det sympatiske og parasympatiske nervesystemet.

*Pulsbølgeanalyse for sirkulasjonssystemet.

*Pletysmografimåling for ulike oksygen verdier.

*Bioimpedans for fettprosent og væske i og utenfor cellene.

*Phase Angle for måling av cellevitalitet.

*EIS for celleaktivitet, stoffskifte og organfunksjon.

*EIS (Electro Interstitial Scan) for pH verdier i vevet.

*Statistisk vurdering av mange hjerte - kar problemer.

*Kartlegging av insulinresisitens og sukkerstoffskitet.

*Statistisk vurdering av en rekke vanlige helseproblemer.

*Differensiering mellom årsaker og kompensasjoner.

*Homeostase-vurdering av ulike systemer og funksjoner.

*Utregning av total helsetilstand (total homeostase).

*Oppfølgingstest viser effekten av de helsetiltak man gjør.

Les mer:
www.htsnorge.no



*AQUA DETOX / AVGIFTENDE FOTBAD

Detox innebærer å støtte kroppen i å rense ut avfallsstoffer og dermed bli i bedre stand til å helbrede seg selv.

HVORFOR DETOX ?

De fleste mennesker er heldigvis utsyrt med en stor avgiftningskapasitet. Vi renser ut daglig via lever, tarm, lunger og hud. Vi lever imidlertid i en forgiftet verden. Hvert år utsettes vi for ca.2000 nye miljøgifter i luften vi puster inn, maten vi spiser og vannet vi drikker. I tillegg til denne forurensningen inneholder maten vår skadelig transfett, raffinerte bestanddeler og kunstige tilsetningsstoffer. På grunn av moderne dyrkningsmetoder er maten også generelt utarmet. I en travel hverdag er det heller ikke alltid lett å ha fokus på riktig mat. Mengden toxiner kan dermed lett overstige kroppens selvrensende evne. Resultatet blir at celler og organer blir overbelastet. Miljøgifter kan klistre seg til cellemembranene og skade disse - de opptrer som frie radikaler. I tillegg hindres opptak av vitale næringsstoffer. Resultatet kan bli en ond sirkel av forgiftning og underernæring. Ingen ønskelig situasjon.

SYMPTOMER PÅ OPPHOPNING OG NEDSATT UTSKILLINGSEVNE:

På et tidlig stadium vil vi kunne oppleve dette som bl.a. smerter og stivhet, tretthet og søvnproblemer, hodepine, dårlig ånde, gjentatte infeksjoner og humørsvingninger. Vektøkning og fedme kan også skyldes syntetiske hormoner, hormonhermere og andre toksiner. I noen tilfeller kan det være nesten umulig å gå ned i vekt uten å detoxe først.

HVEM HAR NYTTE AV DETOX?

Detox kan være nyttig for personer med kroniske helseplager og symptomer, men også for deg som ønsker å gjøre en innsats for å bevare vitalitet og livskvalitet.

det er imidlertid viktig å tilpasse kuren etter individuelle behov og type plager. Det er defor lurt å få veiledning av en terapeut som har bred erfaring med detox.

NÅR ER DET GUNSTIG Å DETOXE?

Vår og sommer er optimale tidspunkter, men det viktigste er å finne tid og motivasjon i ditt eget liv. En detoxkur kan være en god anledning til å senke tempoet og unne deg selv tid til ettertanke. Kandkje ta litt ekstra vare på deg selv ved å unne deg en god massasje, ta en tur på fjellet eller liknende.

GENERELLE ERFARINGER ETTER DETOX:

* Mer energi og livslyst

* Bedre humør

* Bedre søvnkvalitet

* Styrket immunforsvar

* Vakrer hud og klarere øyne

* Vekttap (eller vektøkning hos undervektige)



EN ÅRLIG RENSEKUR VIL DEFOR VÆRE EN GOD INVESTERING I EGEN HELSE

Vi anbefaler en dyptgående rensekur bestående av følgende:

1) Avgiftende diett (individuelt tilpasset og ikke fanatisk).

2) Individuelt tilpassede tilskudd som støtter kroppens evne til til avgiftning.

3) Individuelt tilpassede urter dersom det foreligger fordøyelsesplager som treg eller løs mage.

4) Aqua Detox/avgiftende fotbad: Vi tester vannet for zink, bly, kobber, kadmium og kvikksølv underveis.

5) Kvantemedisin - som gir mulighet for en mye kraftigere og mer effektiv avgiftning. dette fordi en kan detoxe spesifikke problemområder, f.eks hormonsystem (endokrine kjertler), lymfe- og nevesystem. To behandlinger underveis vil i de fleste tilfeller være tilstrekkelig.

Les mer:
aquadetox.se

Adresse: Gamle Ringeriksvei 1, 1369 Stabekk
Telefonnummer: 99640442
By: Stabekk
Rute: Gamle Ringeriksvei 1
Postnummer: 1369



relaterte søk: SCIO Norge, Biopat Oslo
Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Wow, kvantemedisin høres nesten for godt ut til å være sant. Rart det der... Godt de ihvertfall skriver "Du må ikke slutte å oppsøke lege".
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler