facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oslo Ladegård

Oslo Ladegård
Adresse: Oslo gate 13 , Oslo 0192, NO
Telefonnummer: 22 19 44 68
By: Oslo
Rute: Oslo gate 13
Postnummer: 0192



relaterte søk: oslo ladegård konserter, ladegården oslo åpningstider, oslo ladegård bryllup, oslo ladegård program, oslo ladegård omvisning, oslo ladegård restaurant, oslo ladegård kommende aktiviteter, ladegården cafe meny
Anmeldelser
Grønn og fin gård med bord og sitteplasser for hyggelige stunder av ulik karakter. Er ikke besatt så noen servering av annen art enn ens egen er ikke tilbudt.
Kjempegod pizza i trivelige omgivelser. Tok tid før servitøren kom, men når hun først kom var det bra og rask service. Stort pluss at det var satt ut mange vannskåler til hunder som er med eier.
Interessant program med musikk, opplesning og kåseri finner sted her i hagen på St. Halvardsdagen 15. mai. En årlig tradisjon. En prosesjon fra Gamle Aker kirke ender opp her etter å ha fulgt pilegrimsleden. Verdig og informativ markering av byens skytshelgen!
Fine lokaler med masse historie! Hyggelig betjening.
Staselig barokkbygning. Passer fint til klassiske konserter.
Veldig fint bevart sted. Hyggelig med om visning! Anbefales å få sett alle innendørs rom og høre historien om gamle Oslo. Jeg koste meg veldig og det var utrolig populært i sommer. Ikke for lang gåtur på omvisningen og kanskje en av de beste guidene jeg har hørt på! Helt topp! Mangler en stjerne fordi området ikke har infoskilt til egen vandring og fordi man ikke har mulighet til å gå inn overalt.
Det er veldig synd at et så hyggelig sted ødelegges av sure, svært ineffektive ansatte. Idag skulle vi bestille bord og blir møtt med en sur mine som snøfter «hvorfor skal ALLE ha bord kl 16?!» og når vi ber om et bord i skyggen pga en 4 dager gammel baby får vi til svar at nei, vi får se hva som er når dere kommer. Uten unntak er servicen unødvendig treg.
Hagen var veldig fin, det innvendige interiøret vakkert men omvisningen dro ut i langdrag. Spesielt var det en bit nede i en gammel men fuktig kjeller som godt kunne vart kortere. Omviseren nevnte at hun kanskje hadde en tendens til å prate overdrevent lenge, men glemte seg og gikk ut i en serie anekdoter.
Fryktelig dårlig servering. Ikke mulig å bestille i baren, og treg bordservering totalt uten oversikt. Var der på en varm sommerdag med en 2 åring og måtte gå etter 15 min da vi enda ikke hadde fått bestille noe å drikke etter flere forsøk.
God pizza, god service og et meget hyggelig sted å sitte ute i fint vær. Også fint for barna som kan løpe rundt på en stor gressplen som ligger i forbindelse med spisestedet.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Oslo Ladegård.

Oslo lokale perler

åpningstider, plassering. Oslo gate 13 oslo museer kart bykart, satellitt visning. Oslo Ladegård adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Oslo Ladegård. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Oslo Ladegård med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Klosterruinene på Hovedøya Klosterruinene på Hovedøya 37 meter Nydelig mat og god stemning!
Osloøyene Osloøyene 37 meter
Dyvekes Bro Dyvekes Bro 105 meter
Sørenga Sørenga 239 meter
Gamlebyen Gamlebyen 274 meter
Partypingvinen Partypingvinen 285 meter
St. Halvards gate St. Halvards gate 332 meter
Ekeberg Ekeberg 349 meter
Harald Hårdrådes plass Harald Hårdrådes plass 350 meter En rundkjøring med trær og brostein. Bussholdeplass både mot sør og nord. Mange bussl...
Bamsetreet Bamsetreet 467 meter
Vølund busstopp Vølund busstopp 476 meter Vølund # ruter fantastic Sæterstrand - Mosseveien 111 Friområde nedenfor Mosseveien....
Bjørvika Bjørvika 486 meter
Operakvarteret Operakvarteret 499 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler