facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oslo Liftutleie

Oslo Liftutleie

Info

Få et innblikk i hverdagen til en av Norges største liftutleier. Følg oss for å motta nyheter, vær med i konkurranser eller kom med tilbakemeldinger.

Historie

Oslo Liftutleie er et av Norges største liftutleiefirma og er den største aktøren på spesiallifter og billifter i bransjen.

Vi har lifter og maskiner med høy kvalitet og sikkerhetsstandard. I alle år har vi samarbeidet med våre kunder for å utvikle og forbedre ytelsen til utstyret vi leverer.

Vår egen transportavdeling sørger for at utstyret blir levert raskest mulig, helst innen 2 timer etter levering innen området Oslo, Akershus og Østfold. Trenger du lift utenom hovedområdet er det bare å ta kontakt med oss på 05438.





"Størst på Liftutleie og Høyest."
Adresse: Kjeller Vest 8, 2007 Kjeller
Telefonnummer: 0543822806161
By: Kjeller
Rute: Kjeller Vest 8
Postnummer: 2007


åpningstider

Mandag: 06:00 - 17:00
Tirsdag: 06:00 - 17:00
Onsdag: 06:00 - 17:00
Torsdag: 06:00 - 17:00
Fredag: 06:00 - 17:00


relaterte søk: Oslo Liftutleie Proff, Liftutleie Oslo, Lavpris Liftutleie, Liftutleie Fredrikstad, Liftutleie Stavanger, Leie lift male hus, Drammen Liftutleie, Liftutleie Porsgrunn
Nærliggende lignende selskaper
Hitachi Power Tools Norway As Hitachi Power Tools Norway As 217 meter Meget bra kvalitetsverktøy og fantastisk kundeservice.
K. Bull Betongpumping As K. Bull Betongpumping As 851 meter En fin arbeidsplass hyggelige kollegaer og ledelse nye betongpumper og kraner
EPW As EPW As 1 km EPW er en håndverks bedrift som i hovedsak arbeider med oppføring av nybygg. Vi påtar...
Byggdata Byggdata 3 km Følg oss, alt du trenger for kalkulasjon, anbudsbeskrivelser, taksering, varebestilli...
NRC Rail Norge As. NRC Rail Norge As. 4 km NRC Rail Norge - en totalentreprenør innen Jernbane, trikk og T-Bane
Anmeldelser
Skl det være en lift så er det her man leier det
Flinke og profesjonelle folk. Her får du det du trenger av lifter.
Topp sted og topp service. Meget bra maskin park og stort utvalg.
Hyggelig og hjelpsomme folk, stort sett alltid lift tilgjengelig. Gir bare 3 stjerner da jeg opplever at deres billifter veldig veldig ofte har lys som ikke fungerer. Har flere ganger fått lifter her som har defekte lys rundt om, flere ganger også opplevd alvorlig mangel på lys som gjør at man faktisk risikerer bøter om man blir stoppet.
Hyggelig betjening og god service
Hyggelig service og rask betjening
Helt topp service!
Enkelt og greit å leie utstyr her.
Fantastisk firma som alltid leverer!!!
Alltid hjelpsomme, fleksible, løsningsorienterte og proffe. Rikt utvalg av vedlikeholdte lifter til alle behov. Mitt førstevalg alltid!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler