facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oslo Naprapatklinikk

Oslo Naprapatklinikk

Info

Muskel- og leddbehandling

Historie

Vi holder til på Smestad i Oslo.
Vi har dag- og kveldstider!

Velkommen til oss!

Adresse: Sørkedalsveien 90 A, 0376 Oslo, Norway
Telefonnummer: 41 17 16 91
By: Oslo
Rute: Sørkedalsveien 90 A
Postnummer: 0376


åpningstider

Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: flink naprapat oslo, naprapat nåler, naprapat priser, naprapatsenteret moss, naprapatlandslaget majorstua
Anmeldelser
Jeg har vært hos mange ulike naprapater i Oslo, og Monica er uten tvil den beste jeg har vært hos. Hun lytter til deg og går direkte på problemet, og jeg merket stor bedring allerede etter første time. Ikke minst er hun en svært behagelig person som er det er hyggelig å komme til. Vil anbefale Monica på det sterkeste!
Gått jevnlig til Monica i flere år og er generelt veldig fornøyd. Det er god oppfølging, kort ventetid og fleksibilitet og ikke minst behandlig som virkelig funker! Blitt "reddet" mang en gang fra en nakke og rygg som har sagt takk for seg.
Behandlingen for å øke bevegelighet i bindevev, anbefales på det sterkeste hvis du er plaget med stivhet og smerter i musklatur.
Fikk time på en dag, rask respons på mail, da jeg slet med hofte/hamstring smerter. Etter en grundig gjennomgang fikk jeg en behandling jeg kjente hadde resultater når jeg var ferdig. Setter pris på rask respons, time og resultat etter behandling, takk til dere:
Helt fantastisk bra sted! Jeg har fått så mye hjelp her. Både til nakke/skulder problemer og krystallsyken. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Oslo Naprapatklinikk. Sørkedalsveien 90 A kart bykart, satellitt visning. Oslo Naprapatklinikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Oslo Naprapatklinikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Oslo Naprapatklinikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler