facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oslo Sportslager AS

Oslo Sportslager AS

Info

På denne siden skal vi hjelpe deg med det lille ekstra. Du skal få nyttige tips og du skal finne spennende konkurranser. Hvis du i tillegg er som oss- en aktiv bruker av sportsutsyr, skal det også lønne seg å bidra på siden.

Historie

Oslo Sportslager er en ganske spesiell sportsbutikk i Oslo sentrum. Vi er en av Norges aller største enkeltbutikker innen sport. Når du kommer til oss skal du få hjelp av bransjens beste medarbeidere innen våre forskjellige fagområder. Butikken er delt inn i fem avdelinger. Langrenn / Sykkel, Racersykkel / Sykkeldeler, Løp / Fotball, Fjellsport / Alpint og bekledning. I alle avdelinger jobber det idrettsutøvere som har testet produktene vi selger. Hos oss finner du flere av norges beste langrennsløpere, syklister, fjellklatrere, alpinister, løpere og triatleter. Vi er til sammen over 150 dedikerte ansatte som hjelper deg med å få riktig utstyr.

I tillegg til butikken i Torggata har vi også en av Norges største nettbutikker innen sport. I nettavdelingen finner du også ekte idrettsutøvere. Du skal føle deg trygg hos oss - handler du på Sportslageret er du i bransjens beste hender.

Oslo Sportslager er ikke medlem av noen kjede. Det er få igjen av oss selvstendige butikker og dette er noe vi er utrolig stolte av. Vi bestemmer selv hvilke varer vi skal ta inn. Vi lytter til deg som kunde og vi skal til enhver tid ha de beste produktene fra de beste produsentene i butikken.

Vi har også vårt eget sykkelmerke. Om du kikker rundt i sykkelstativer og ser en Everest, er denne kjøpt hos oss en gang. Vi designer syklene her hos oss. Syklene er et resultat av våre team-ryttere og produkttestere. Du kan også her være trygg på at du får riktig sykkel.

Vi samarbeider med flere av norges og verdens beste utøvere i forskjellige idretter. Vi nevner Martin Johnsrud Sundby (langrenn), Carl Fredrik Hagen (sykkel), Nils Nielsen (Randonnée), Lars Petter Stormo (sykkel, langenn, triatlon) og Lars Christian Vold (triatlon).
Vi sponser klubber innen forskjellige idretter og vi samarbeider med Aktiv mot kreft.

Av arrangementer sponser vi flere sykkelritt, løp og skirenn.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss enten det er i butikken eller på nett. Vi gleder oss til å ta deg imot og gi ditt idrettsliv økt glede med riktig utstyr.

Adresse: Torggata 20, 0183 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Torggata 20
Postnummer: 0183


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: oslo sportslager verksted, oslo sportslager ski, oslo sportslager sykkel, xxl, oslo sportslager åpningstider, milslukern, oslo sportslager rabatt, oslo sportslager proff
Anmeldelser
Jeg gikk hit fordi jeg ble fortalt at de var Alpha Omega når det kommer til sport. Så hadde store forhåpninger om at endelig skulle jeg fin e hjelp med noe som har vært et stort problem. Tilsynelatende hyggelige folk og definitivt har de mye kunnskap, men de ler av deg hvis du ikke passer inn i en A4 form. Jeg informerte om hva jeg syns er behagelig og ikke, men opplevde at mine preferanser avfeid og jeg ble fortalt at det var ikke noe tema en gang for miljøet.Opplevde ingen forståelse fra den ansatte. Da han begynte å le måtte jeg gå for da var det så ubehagelig å være der. Jeg tviler ikke på at dette er flinke folk, men jeg kommer ikke til å dra tilbake hit.
Elendig kundeservice. Ingen hjelp å få, og gikk ikke an å prøve skostørrelser selv, da disse stod på bakrommet. Eviglang kø ved kassa, som ingen ekspederte. De gikk dermed glipp av et salg. Kommer aldri til å handle der igjen.
Helt elendig med kundeservice da det gjelder nettbutikk. Umulig å nå de på telefon.
Har over en lengre periode 4 år benyttet Oslo Sportslager. Ved flere anledninger har skoene alpine fjellklatresko jeg har kjøpt vist seg å ha produksjonsfeil, noe som oppsto på verst tenkelig tidspunkt. Ved begge tilfellene har Oslo Sportslager på rekordtid 1. sendt nye umiddelbart og reddet klatreturen eller 2. tatt tilbake skoene og gitt rabatt på tilsvarende sko i annet merke - og på nytt reddet klatreturen. Kommunikasjonen og service har vært upåklagelig! 5 stjerner - lett.
Elendig kundeservice... Var inne i butikken sikkert 30 min - i prøverommet ved to anledninger, vandret forbi kassen med ansatte begge gangene, ingen som en gang så i min retning eller spurte om jeg trengte hjelp. Møtte spørre pent om jeg fikk kjøpe noe. Det var MASSE ansatte på jobb, men de stod bare å pratet med hverandre. Både i første og andre etasje. Observerte til og med en annen kunde som løp på tredemøllen og testet sko alene. Helt håpløst. Kjipt, for de har utrolig mye bra produkter.
Har vært innom to ganger i januar 2022 og begge gangene har betjeningen det jeg kan se, hatt lite å gjøre og fortsatt ikke kommet til kassa når jeg har trukket kølapp for å betale for varen eller spørre om hjelp. Kort oppsummert: Dårlig kundeservice og overprisede varer.
Tidligere kanskje Oslos beste sportsbutikk, men har tapt seg stort. Dårlig service og uengasjerte medarbeidere ved de siste besøkene dessverre. Bra vareutvalg, men bare flaks om man faktisk får noe hjelp. Selv om man vet hva man skal ha, og bare trenger hjelp til å hente ut rett størrelse fra lageret.
Lang ventetid når du skal handle, og håpløs service ved reklamasjon. De sluttet å svare på Mail, tok ikke telefonen og når jeg møtte i butikken med varen jeg skulle reklamere på nektet de å ta den imot og gav meg beskjed om å sende den i posten..
Elendig service, dyre varer. De siste fire gangene jeg har vært der har jeg endt opp med å stå i mange minutter før jeg får hjelp, selv når det er to-tre ansatte som står og snakker kassa. Du får bedre hjelp og billigere produkter hos andre sportsbutikker dessverre.
Meget proff butikk, gir fornuftige og gode anbefalinger.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Oslo Sportslager AS med offentlig transport


Hammersborggata 140 meter
130N
140N
150
160
250
250E
250N
255E
37
Jakob kirke 200 meter
34
54
Storgata 270 meter
11
12
17
18
Storgata 270 meter
11N
12N
34
54
Nybrua 360 meter
11N
12N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Oslo Sportslager AS. Torggata 20 kart bykart, satellitt visning. Oslo Sportslager AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Oslo Sportslager AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Oslo Sportslager AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler