facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oslo Yoga

Oslo Yoga

Info

Oslo Yoga er en av landets største yogaskoler. www.osloyoga.no Vår målsetning er å gi deg et velgjørende pusterom i hverdagen og nyttige redskaper som kan øke din livskvalitet i dagliglivet utenfor yogarommet.

Historie

Som en av landets største yogaskoler, tilbyr Oslo Yoga et bredt spekter av yogakurs som passer for alle aldre og nivåer. Vi har mer enn 50 yogatimer hver uke.

Vår målsetning er å gi deg et velgjørende pusterom i hverdagen og nyttige redskaper som kan øke din livskvalitet i dagliglivet utenfor yogarommet.

Yoga er bevegelser og stillinger som gjøres med tilstedeværelse. Pusten brukes som et fokus i all yoga, som et virkemiddel til avspenning, til økt bevegelighet, for koordinasjon og styrke. Gjennom tilstedeværelse i kroppen og pusten kommer du nærmere deg selv. Yoga gir ro og energi.



"Vi tilbyr yogakurs og online-yoga for alle. Rolig yoga, dynamisk yoga og ashtanga-yoga. Yogalærerutdannelser og fordypningskurs."
Adresse: Kristiansandsgate 2, Sagene samfunnshus, 0463 Oslo, Norway
Telefonnummer: 41290677
By: Oslo
Rute: Kristiansandsgate 2, Sagene samfunnshus
Postnummer: 0463



relaterte søk: oslo yoga timeplan, rabattkode oslo yoga, ashtanga yoga oslo, gratis yoga oslo, oslo yogafestival, yin yoga oslo, oslo yogafestival 2019, yoga workshop oslo
Anmeldelser
Jeg hadde en flott opplevelse med å ta yoga fra Oslo Yoga. Instruktøren var veldig profesjonell og kunnskapsrik, og klassen var veldig avslappende og hyggelig. Jeg vil absolutt anbefale å ta yoga fra Oslo Yoga til alle som leter etter en god yogaopplevelse.
Jeg har tatt faste yogatimer på Oslo Yoga i over ti år, og har kun positive erfaringer med stedet. Det er et jordnært og ujålete sted, med gode, lyse lokaler og med et timetilbud som er bredt og variert. De tilbyr de fleste former for yoga og på alle nivå. Kursene har stabile lærere som er godt utdannet, har bred erfaring og god energi. Jeg vil spesielt anbefale Jannicke Wiel sin 2 timer lange dynamiske yogatime på onsdag formiddag! Her gir hun sin etter hvert ganske så faste gruppe inspirerende yogafilosofi, dynamisk yoga og avspenning hver eneste onsdag. Vi er mange som har blitt avhengig av den, og har hatt den som et høydepunkt i uka ikke minst under pandemien. Yogafestivalen som holdes på Oslo Yoga hvert år i januar er også et fantastisk arrangement.
Jeg opplever Oslo Yoga som et veldig imøtekommende og godt yogastudio, der man blir møtt på sitt nivå og i sin praksis. Jeg gleder meg alltid til timene!
Flott senter men må desverre gi bare en stjerne pga terapaut Anneli Mjøen som ikke var en spessiellt hyggelig opplevelse for å si det mildt.
Ble med på en yin yoga drop-in time. Jonathan er en god trener, med en veldig beroligende stemme. Litt underlig plassering, gjennom en kafe. Ingen garderobe, men mange toaletter der man kan skifte. Rommene er små uten vinduer. Greit med utstyr, men mattene er skitne. Anbefaler å ta med egen. Grei pris, 200 kr for en drop-in time.
Kommenter på dette stedet
Tina Jackobsen
På Osloyoga har de så mange fine lærere, men de har dessverre en lærer ved navn Anneli Mjøen som jeg har hatt svært dårlig erfaring med. Opplever henne som frekk, lite tilstede og litt brå og veldig høy på seg selv. Jeg og noen venninner detok på en av hennes yogatime og alle var enig om at vi aldri skulle booke en time med henne igjen. Dumt at noen som henne skal legge et dårlig rykte på et ellers så bra sted som Osloyoga. Har gått til flere av de andre lærerne og de er virkelig noe helt annet. Styr unna hennes timer og heller book de andre lærerne slik at du ikke får en dårlig yoga opplevelse. Tror at sånne som henne gjør at veldig mange nybegynnere får feil og dårlig oppfatning av yoga som praksisen.
Vibeke Clemetsen
Ikke bare jeg som er misfornøyd med Anneli Mjøen har jeg skjønt. Hun har dessverre svært dårlig rykte med veldig god grunn. Hun er et av de mest ufyselige og frekke menneskene jeg har kommet over. Synd hun ødelegger for et ellers bra og ok senter med mange andre dyktige hyggelige folk. Men kommer desverre ikke dit noe mer. Hun må jo fjærnes spør du meg.

Veibeskrivelse til Oslo Yoga med offentlig transport


Sagene 120 meter
20
37
54
FB1
Sagene 150 meter
34
Voldsløkka 280 meter
34
Arendalsgata 350 meter
20
37
54
FB1
Advokat Dehlis plass 370 meter
37
54

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler