facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oslo Yoga

Oslo Yoga

Info

Oslo Yoga er en av landets største yogaskoler. www.osloyoga.no Vår målsetning er å gi deg et velgjørende pusterom i hverdagen og nyttige redskaper som kan øke din livskvalitet i dagliglivet utenfor yogarommet.

Historie

Som en av landets største yogaskoler, tilbyr Oslo Yoga et bredt spekter av yogakurs som passer for alle aldre og nivåer. Vi har mer enn 50 yogatimer hver uke.

Vår målsetning er å gi deg et velgjørende pusterom i hverdagen og nyttige redskaper som kan øke din livskvalitet i dagliglivet utenfor yogarommet.

Yoga er bevegelser og stillinger som gjøres med tilstedeværelse. Pusten brukes som et fokus i all yoga, som et virkemiddel til avspenning, til økt bevegelighet, for koordinasjon og styrke. Gjennom tilstedeværelse i kroppen og pusten kommer du nærmere deg selv. Yoga gir ro og energi.

Adresse: Kristiansandsgate 2 , Oslo 0463, NO
Telefonnummer: 412 90 677
on.agoyolso@tsop
By: Oslo
Rute: Kristiansandsgate 2
Postnummer: 0463



relaterte søk: oslo yoga festival, yoga oslo sentrum, oslo yoga timeplan, yoga oslo drop in, yoga nybegynner oslo, yoga oslo øst, ashtanga yoga oslo, beste yoga oslo
Nærliggende lignende selskaper
Sats Bislett Sats Bislett 2 km Veldig fint og rent treningssenter med gode og moderne treningsapparater men savner m...
HiYoga HiYoga 2 km Veldig pene lokaler og helt eksepsjonell service, godt utvalg av de beste/mest kjente...
Bikram Yoga Oslo Bikram Yoga Oslo 2 km Sikkert hyggelig mot andre Ble nærmest kastet ut av senteret pga instruktør hadde lag...
Leela Yoga Leela Yoga 2 km Et nydelig yogastudio med lun atmosfære og god variasjon på timeplanen. Her blir du m...
Kundalini Yoga skolen i Oslo og Hønefoss Kundalini Yoga skolen i Oslo og Hønefoss 3 km Dette må være en av de beste yogastedene i Oslo, og jeg har vært på mange, samt drev...
Raw Yoga Oslo Raw Yoga Oslo 3 km Rent og fint. Litt trangt. Gode lærere.
Puro Yoga Puro Yoga 3 km Fantastisk sted med dyktige instruktører!
Anmeldelser
Et varmt og tilgjengelig sted med fantastisk flinke instruktører. Den allsidige timeplan viser det store engasjementet og kompetansen som ligger hos dette senteret. I tillegg et kjempepluss med fleksibiliteten i at man kan melde seg av oppsatte timer for så å ta dem igjen når det passer.
Oslo Yoga er et fantastisk yogastudio! Med sine dyktige og engasjerte yogalærere, en variert timeplan og fleksible bookingsystem, samt studioets sentrale plassering i hyggelige lokaler på Sagene, gjør Oslo Yoga til mitt favorittsted for å praktisere yoga.
Jeg har tatt faste yogatimer på Oslo Yoga i over ti år, og har kun positive erfaringer med stedet. Det er et jordnært og ujålete sted, med gode, lyse lokaler og med et timetilbud som er bredt og variert. De tilbyr de fleste former for yoga og på alle nivå. Kursene har stabile lærere som er godt utdannet, har bred erfaring og god energi. Jeg vil spesielt anbefale Jannicke Wiel sin 2 timer lange dynamiske yogatime på onsdag formiddag! Her gir hun sin etter hvert ganske så faste gruppe inspirerende yogafilosofi, dynamisk yoga og avspenning hver eneste onsdag. Vi er mange som har blitt avhengig av den, og har hatt den som et høydepunkt i uka ikke minst under pandemien. Yogafestivalen som holdes på Oslo Yoga hvert år i januar er også et fantastisk arrangement.
Jeg hadde en flott opplevelse med å ta yoga fra Oslo Yoga. Instruktøren var veldig profesjonell og kunnskapsrik, og klassen var veldig avslappende og hyggelig. Jeg vil absolutt anbefale å ta yoga fra Oslo Yoga til alle som leter etter en god yogaopplevelse.
Jeg opplever Oslo Yoga som et veldig imøtekommende og godt yogastudio, der man blir møtt på sitt nivå og i sin praksis. Jeg gleder meg alltid til timene!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler