facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for OsloK

OsloK
Adresse: Jacob Aalls gate 54 , Oslo 0364, NO
Telefonnummer: 977 59 219
By: Oslo
Rute: Jacob Aalls gate 54
Postnummer: 0364


åpningstider

Mandag: 08:00-17:30
Tirsdag: 08:00-17:30
Onsdag: 08:00-17:30
Torsdag: 08:00-17:30
Fredag: 08:00-17:30
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-17:00


relaterte søk: oslo k obos, jacob aalls gt 54, oslo k kværnerbyen, olsok, oslokino, oslo kommune
Anmeldelser
Veldig bra kaffested på Frogner Plass. Godt sted for søndagsfrokost eller lunsj etter en tur i Frognerparken. Her serveres svært god kaffe, fra blant andre Tim Wendelboe. Ulike frokostarianter med godt brød, yoghurt, juice, egg og annet. Av og til litt få folk på jobb. De som jobber her er veldig hyggelige. Trivelig uteservering.
Digg kaffe, kul fransk pariser atmosfære. Fikk ikke lyst til å spise her av følgende grunn som burde være enkelt å fikse på; hygiene. En av damene bak disken tok på all mat med hendene sine samtidig som hun av og til tok seg i ansiktet. Udigg. Får meg til å lure på om hun er løssluppen med hygiene på flere ting, slik som når man kommer ut fra toalettet. Sikkert ikke, men jeg tar ikke sjansen.
Ok hyggelig. Men sist jeg var der ventet jeg 45 minutter på frokost og da den kom manglet halvparten og noe var erstattet, uten å spørre, med ingredienser jeg ikke spiser. Da jeg spurte hvorfor jeg hadde fått kjøtt da min bestilling ikke innehold kjøtt fjernet servitøren kjøttet fra tallerkenen med hendene sine... så hentet hun ost uten kjøtt. Jeg fikk ingen forklaring på hvorfor jeg ikke fikk hva jeg hadde bestilt. Egget mitt var også kokt feil. Hadde jeg ikke alt betalt for maten hadde jeg gått for lengst. Ok kaffe.
Sjelden har jeg opplevd dårligere service. En person som var på jobb i går ettermiddag var helt utrolig sur, nebbete og gjorde sitt for at vi 3 generasjoner damer skulle føle oss uønsket. Croissanten var på grensen til svidd, og bordene var fulle av brukte glass og kopper enda det var svært få gjester. Tommel ned. Synd for stedet, jeg håper ikke dette er sånn de vanligvis behandler gjestene sine.
Det var synd at dere hadde så dårlig mat! For jeg likte veldig godt å sitte der.
Så god mat hele tiden selv for den mest picky eater ever er det ett eller annet godt der
Hyggelig kafé, men litt dårlig utvalg på matfronten.
Hyggelig betjening, byens beste kaffe og smakfull croissant.
Flott stab, bra naken-vin, god mat, oppe seint, god kaffe
God mat og drikke.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon OsloK.

Oslo grafisk design

åpningstider, plassering. Jacob Aalls gate 54 oslo kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. OsloK adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på OsloK. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om OsloK med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Cafe Marienlyst Cafe Marienlyst 191 meter
Studio 54 Oslo Studio 54 Oslo 451 meter
Pals Fabrikkutsalg Pals Fabrikkutsalg 500 meter
Heydays Heydays 505 meter
Espresso House Espresso House 516 meter
Burger King Burger King 519 meter
Kaffekoppkafe Kaffekoppkafe 540 meter
Grains Grains 548 meter
Mokka Kafe Mokka Kafe 554 meter
Lille Oliven Lille Oliven 559 meter
PUST PUST 561 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler