facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Osloungdommens Motorsenter - Hvervenbukta

Osloungdommens Motorsenter - Hvervenbukta

Info

Motorsenteret er kommunalt og har tilbud for ungdom fra 10 til 25 år.
Trialkjørere har 1024 mål tomt å boltre seg på, og for ATV kjøring er det 2 baner.

Historie

Verksted, kafé og uteområdet kan brukes i åpningstiden på kveldstid ( fritidsklubb)fra kl 17.00- 20.30 av medlemmer. Medlemskap kan kjøpes ved oppmøte. Kr 150,- / 250,- pr. år. For bestilling av trailsykkel og ATV må avtales/ ringes inn innen kl 15.00 for bruk samme dag. Vi holder hjelm, hansker og støvler. Aldersgruppen her er 10- 18 år og lisens for kjøring ordnes ved oppmøte.

Adresse: Ljansbrukveien 33, 1250 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22 61 19 44
By: Oslo
Rute: Ljansbrukveien 33
Postnummer: 1250


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: Haugenstua Motorsenter
Anmeldelser
Osloungdommens motorsenter ved Hvervenbukta har i mange tiår vært et viktig senter for motorinteresserte ungdom. Har har de kunnet lære mekanikk, om trafikksikkerhet, ta mopedlappen og båtførerbevis. Senteret ligger flott til, i nærheten av fjorden. Her er det ulike baner og treningstider og en enkel kafé.
Veldig bra fritidstilbud for ungdom i Oslo og omegn. Dyktige og engasjerte folk, og et fantastisk område å boltre seg på med Trial sykkel og ATV
Mange ungdommer er tilknyttet dette senteret, som driver både med trialkjøring og modellbilbaner. Ligger vakkert til, i fjellet over Hvervenbukta.
Veldig flott anlegg, med alt
Bra område med mange muligheter
Stedet for motorintereserte.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Osloungdommens Motorsenter - Hvervenbukta. Ljansbrukveien 33 kart bykart, satellitt visning. Osloungdommens Motorsenter - Hvervenbukta adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Osloungdommens Motorsenter - Hvervenbukta. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Osloungdommens Motorsenter - Hvervenbukta med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler