facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for OSO Hotwater

OSO Hotwater
Adresse: Industriveien 1, 3300 Hokksund, Norge
Telefonnummer: 32 25 00 00
Stat: Buskerud
Distrikt: Øvre Eiker
By: Hokksund
Rute: Industriveien
Husnummer: 1
Postnummer: 3300


åpningstider

mandag: 08:00–16:00
tirsdag: 08:00–16:00
onsdag: 08:00–16:00
torsdag: 08:00–16:00
fredag: 08:00–16:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Anmeldelser
Vær forberedt på opptil 6 måneders leveringstid hvis du bestiller en varmtvannstank med OSO Charge.
Som en del av sentralvarmeinstallasjonen og varmtvann drevet av en varmepumpe, brukte jeg OSO Hotwater Geocoil 200l veksler. Installasjonen ble utført i juli 2022.nDessverre har jeg de siste to ukene hatt det samme kvalitetsproblemet for tanken/tankene dine. Både den første og den andre er lekk.nForutsatt at det var et high-end og kvalitetsprodukt, trodde jeg det var et godt valg. I mellomtiden har jeg i to uker alltid hatt serviceteknikere hjemme, fyrrom er konstant oversvømmet og det er ikke varmt vann i kranene. I tillegg måtte jeg kjøpe en elektrisk kjele som erstatning for å delvis fungere normalt.nDerfor vil jeg offisielt uttrykke min misnøye og advare potensielle kunder mot den dårlige kvaliteten på produktene dine.nnTrzeci zbiornik z tej serii również przecieka. Koniec moich nerwów av tym produkter i firmaet. Deklaracje jakości bez pokrycia a do tego brak poczucia jakiejkolwiek odpowiedzialności. Ostrzegam przed kupnem.
Vi besøkte bedriften, som en del av et studieprogram holdt ved USN Kongsberg. Alle på OSO var veldig snille og hjelpsomme, firmaturen var veldig informativ. Takk for opplevelsen!
For mindre enn 3 år siden fikk jeg installert en OSO varmtvannstank. Det lekker allerede. Med forklaringer som «isolasjonen har smeltet» forsøker man å unndra sitt ansvar. Jeg vil sterkt fraråde å anskaffe en OSO varmtvannstank. Det ene er at du leverer dårlig kvalitet og ikke vil stå ved det – et annet er at du selger deg selv på hjemmesiden din som et fantastisk produkt med kvalitet og kundeservice. Dessverre må jeg si at det er langt fra erfaringen jeg har med OSO Varmtvann. Jeg har full forståelse for at man kan levere et produkt med feil – men at man i ettertid vil stikke hodet i busken og la forbrukeren stå for kostnadene er langt under nivået man kan forvente av en bedrift som ønsker å fokusere på kvalitet og kunde service.
Flotte ansatte på lageret. Alltid nyttig. Glad og avslappet. Laster effektivt. Ingen problemer. De har losseramper og gaffeltrucker.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler