facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Osteavdeling Meny Oasen Bergen

Osteavdeling Meny Oasen Bergen
Adresse: Folke Bernadottes 50, 5147 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55173800
By: Bergen
Rute: Folke Bernadottes 50
Postnummer: 5147


åpningstider

Mandag: 07:00 - 22:00
Tirsdag: 07:00 - 22:00
Onsdag: 07:00 - 22:00
Torsdag: 07:00 - 22:00
Fredag: 07:00 - 22:00
Lørdag: 08:00 - 20:00

Anmeldelser
Stor og fin butikk, med godt utvalg av ulike varer slik ein forventer på ein Meny-butikk. Har både vanlige betalingskasser og sjølvbetjent betaling.
Fantastisk flott Meny butikk m veldig godt utvalg i kjøtt, fisk og grønt. Enorm ostedisk. Dyrt, men her får du alt. Dette er butikken å gå til om man trenger noe ikke alle butikker har eller man skal kose seg litt ekstra.
Har handlet på Meny, Oasen i årevis. Alttid fått hjelp når jeg spør om det. som rullestolbruker får jeg hjelp til å legge varene i poser, og også fikk jeg hjelp til å bære varene ned i bilen i garasje anlegget før. De på gulvet er alltid hjelpsomme synes jeg og de har en flott ferskvaredisk med kjøtt og fisk. bedre enn en del andre.
Stort utvalg av varer! God service! Hyggelig betjening!
Kjempe flott senter
Flott butikk med stort og godt utvalg. Delikat ferskvare-disk med utvalg fra eget pølsemakeri. Er du på jakt etter kvalitet, kan Meny, Oasen, anbefales. Byens beste butikk?
Virker for tiden noe uorganisert. Hyggelig betjening
Sure kassedamer,trenger smilekurs alle sammen.
Er du sulten da er du kommet på riktige sted. PS. For ett Snop buffet de har. Alle type boller og krem godbit man kan ønske seg.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler