facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ostehuset Sentrum

Ostehuset Sentrum
"Matopplevelser for mage, hode og hjerte!Velkommen til Ostehuset Domkirkeplassen. I ett av Stavangers absolutte praktbygg, på ett av de aller mest sentrale stedene i sentrum, har vi åpnet ny møteplass med matopplevelser i tre etasjer. Et Ostehus slik du kjenner oss på vårt beste – men også med mange nyheter vi gjerne vil dele med deg. Blant annet ny restaurant, vinbar, delikatessebutikk, møte- og selskapslokaler og frokostbord. Les mer på våre nettsider!"
Adresse: Hospitalsgata 6 , Stavanger 4006, NO
Telefonnummer: 51 86 40 10
By: Stavanger
Rute: Hospitalsgata 6
Postnummer: 4006



relaterte søk: ostehuset meny, ostehuset catering, ostehuset øst, ostehuset frokost, ostehuset østre bydel, tapas stavanger, ostehuset stavanger sentrum åpningstider, ostehuset sentrum meny
Nærliggende lignende selskaper
Hverdagsgodt Hverdagsgodt 186 meter Dette var et utrolig koselig sted med god mat og drikke! Personalet var hyggelige og ...
Ostehuset Hinna Ostehuset Hinna 6 km Er du sugen på ost går du hit, her får vi det beste innen ost, spesielt fra distrikte...
Anmeldelser
Fint lokale og hyggelig betjening. Navnet tatt i betraktning ble jeg litt skuffet da det ikke var noe ostetallerken på menyen. Valgte derfor en sandwich med humus og avokado. Kunne med fordel vært mer humus, det lille som var var smurt utover som det skulle vært smør, men brødet var godt og saftig. Spisefølget fikk moules frites og var svært fornøyd.
Måltidene jeg har hatt etter nyåpningen har levert til de grader, god service også.
God mat, litt kaos på lørdager når det er fullt. Hyggelig betjening og god service.
Flotte lokaler og god mat
Klubb Sandwichen var som alltid helt fantastisk, det var forsåvidt resten av maten også. Servicen derimot var dessverre heller laber. Vi ventet 30 minutter etter vi hadde fått maten på juicen vi hadde bestilt. Kaffen vi bestilte til desserten kom også 20 minutter etter alt var spist opp. Dette til tross for at vi etterlyste drikken hele 3 ganger. Da drikkene endelig kom på bordet ble de hardt plassert på bordet uten så mye som et lite smil eller en beklagelse for ventetiden. Utrolig skuffende opplevelse fra Ostehuset som tidligere alltid har vært en Stavanger-favoritt. Vi besøkte Ostehuset lørdag 26.09.20.
Veldig hyggelig og imøtekommende personal. Vi alle fikk maten våres samtidig, utenom en - som kom 20 min senere. Maten smakte helt greit. Veldig hyggelig atmosfære i resturanten. Skulle ønske mer vegetar og vegansk tilbud!
Koselig plass med hyggelig betjening. God mat, men er mer en lunsj cafe enn et sted å spise middag. Litt dyrt og ingen gode alternativer om du vil ha en liten forrett. Det heter Ostehuset, men hvor blir det av osten? Hadde forventet litt mer fokus på ost og osterellaterte retter. Eneste sporet av ost på menyen var "dagens 4 oster"
Maten var smakløs og salaten var bestod nesten bare av salat blader. Meget skuffende. Har vært fornøyd her før men nå kommer vi nok ikke til å gå her igjen.
Synes selv om en ønsker bare "vanlig" sort kaffe så behøver den ikke være så vidt lunken fra en tv-kanne. Virket ikke som om betjeningen synes det var noe å "klage" over.
Elendig pizza. Tørr, lite fyll og sterkt overpriset. Egentlig var det ikke pizza, men en stor kjeks. Ble skuffet. Koselig lokale og hyggelig betjening. Men dessverre sto altså ikke maten til forventningene.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Ostehuset Sentrum med offentlig transport


Klubbgata 50 meter
1
100
38
4
FB40
X30
X40
X60
Stavanger tinghus 150 meter
12
13
Byparken 150 meter
12
13
FB40
Haakon Viis gate 200 meter
18
Jorenholmen 220 meter
1
100
38
4
FB40
X30
X60

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler