facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Osteopat Camilla Mathisen Basteviken

Osteopat Camilla Mathisen Basteviken

Info

Osteopat D.O MNOF Camilla Mathisen Basteviken

Holder til i Saltnes. Har åpent en dag i uken, henholdsvis tirsdager.

Historie

Camilla Mathisen er utdannet Osteopat fra Norges Helsehøgskole, Campus Kristiania. Hun er utdannet Personlig trener fra Active Education Oslo. Har Dry-needeling kurs(nåler) fra smertebehandling. Hun er spesifisert TRX-instruktør. Hun har medisin grunnfag fra Atlantis medsinske høgskole. Camilla har også erfaring fra sykehjem og hjemmesykepleie hvor hun har jobbet fra 2011-2017 deltid. Fra desember 2017 jobber Camilla deltid på legevakta som sykepleier student. Camilla går nå 3 året sykepleien ved Høgskolen i Østfold.

Sentral-Ostoepati og personlig trening øsnker å hjelpe personer med plager i muskel-skjellet systemet samt andre smerter.

Osteopati er et undersøkelses- og behandlingssystem som bygger på medisinske fag som anatomi, fysiologi, nevrologi, patologi og biomekanikk. Osteopater er mest opptatt av kroppens rammeverk eller muskel- og skjelettsystemet, og hvordan det fungerer. Når kroppens ulike systemer er i harmoni og balanse, akkurat som en velfungerende maskin, vil slitasjen, stresset og energiforbruket være minimalt, noe som gir mer energi tilgjengelig for å opprettholde god helse. Småskader og slitasje oppstår i kroppens rammeverk hvert minutt, men heldigvis er kroppen designet slik at disse små avvikene fra normalen repareres. Det er kun hvis skaden er for stor eller hvis kroppens selvforsvar og selvreparerende prosesser ikke fungerer som det skal, at plager og ubehag oppstår. Da kan det bli nødvendig med osteopatibehandling.

Ved første konsultasjon ønsker vi som osteopater å kartlegge årsakene til plagene ved en grundig sykehistorie og ved undersøkelse av kroppens ulike systemer. Hvis det foreligger tegn på patologi eller alvorlige tilstander, henvises pasienten til rett instans. Målet med den osteopatiske behandlingen er ikke nødvendigvis bare å behandle symptomene, men å fjerne eller redusere mekaniske hindringer som gjør at skaden og kroppen ikke reparerer seg selv. Med andre ord, vi hjelper kroppen ved å legge til rette for optimal selvreparasjon.

Dersom osteopatisk behandling er kontraindisert vil osteopaten anbefale pasienten å kontakte sin primærlege eller aktuelt helsepersonell. Osteopaten søker samarbeid med pasientens andre helsekontakter der det er et naturlig behov for dette.

Besøk hjemmesiden for mer informasjon om hva vi kan hjelpe deg med: www.sentral-osteopati.no

Besøk hjemmesiden til norsk osteopatisk forbund for mer informasjon om osteopati:
www.Osteopati.org

Jeg er for tiden i mamma permisjon, går kun på skole ved siden av. Starter opp igjen i februar-mars, ettersom oppgraderinger i klinikken er ferdigstilt.

priser:
førstegangs konsultasjon 45min 600kr
oppfølgende behandling 30 min 400kr
(oppfølgende behandling vil bli belastet etter overtredelse av tid.)

Adresse: Spetalenveien 13, 1642 Saltnes
Telefonnummer: 95841084
By: Saltnes
Rute: Spetalenveien 13
Postnummer: 1642


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Osteopat Camilla Mathisen Basteviken.

Saltnes massasjetjenester

åpningstider, plassering. Spetalenveien 13 saltnes osteopat kart bykart, satellitt visning. Osteopat Camilla Mathisen Basteviken adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Osteopat Camilla Mathisen Basteviken. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Osteopat Camilla Mathisen Basteviken med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler