facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Osteopat Christina Schimanski D.O. MNOF

Osteopat Christina Schimanski D.O. MNOF

Info

Utdannet Osteopat D.O., BSc fra Norges Helsehøyskole NHCK, Fysioterapeut og Pilatesinstruktør. Jeg jobber ved Klinikk ProAktiv på Bogafjell i Sandnes. Behandling innen muskel- og skjelettplager samt treningsveiledning av pasienter i alle aldre.

Historie

Som Osteopat og Fysioterapeut tilbyr jeg individuell tilpasset behandling til pasienter i alle aldre, samt grupper i Fysio-Pilates. Jeg har stor interesse for sammensatte plager, stressbelastning, kjeveleddsproblematikk, behandling av barn/spedbarn og kvinnehelse.

Videreutdanning og kurs i blant annet manuellterapi, behandling av barn, kjevebehandling, kvinnehelse og Fysio-Pilates.

Osteopati er en manuell behandlingsform som bygger på medisinke fag. Vi bruker hendene våre til å undersøke og behandle kroppen din. Etter en grundig sykehistorie vil vi bruke klinisk medisinske, nevrologiske og ortopediske undersøkelsesrutiner samt sikkerhetstester. I den osteopatiske undersøkelsen blir hele kroppen undersøkt, for å finne årsaken til dine plager. Gjennom osteopatisk behandling ønsker vi å fremme kroppens evne til å hjelpe seg selv. Vi bruker trygge, skånsomme og målrettete behandlingsteknikker, alt fra tøyningsteknikker og såkalte ledd-manipulasjoner til mykere bindevevsteknikker og mobiliserende teknikker.

Jeg behandler alt innen muskel- og skjelett problematikk, som f eks rygg-, bryst- og nakkesmerter, kjeveleddsproblematikk, skulder-, albue- og håndleddsmerter, hofte-, kne-, ankel- og fotsmerter, hodepine, svimmelhet, svangerskapsrelaterte plager, funksjonelle plager hos spedbarn, idrettsskader.

Ta også gjerne kontakt hvis du ønsker treningsveiledning og/eller veiledning i Fysio-Pilates (gruppetrening og individuelle treningstimer).

Adresse: Bogafjellveien 65, 4324 Sandnes, Norway
Telefonnummer: +4751608400
By: Sandnes
Rute: Bogafjellveien 65
Postnummer: 4324


Nærliggende lignende selskaper
Remote Health International Remote Health International 2 km Remote Health International
Austrått bo- og aktivitetssenter Austrått bo- og aktivitetssenter 3 km Hyggelige ansatte
Jordmortjenesten i Sandnes kommune Jordmortjenesten i Sandnes kommune 3 km Veldig vanskelig parkering, og langt å gå helt rundt bygget for gravide. Inngangen li...
Helsestasjoner i Sandnes kommune Helsestasjoner i Sandnes kommune 3 km Helsestasjonene gir et gratis helsetilbud til alle barn i alderen 0-6 år og deres fam...
Mestringsenheten i Sandnes kommune Mestringsenheten i Sandnes kommune 3 km Mestringsenheten gir tjenester til voksne innen rus og psykisk helse i Sandnes.
Byhagen Bo og Aktivitetssenter Byhagen Bo og Aktivitetssenter 4 km Hyggelig og fint sted. Personalet er dyktige, hyggelige og svært profesjonelle. Mine ...
Forus Fot & Hudklinikk Forus Fot & Hudklinikk 4 km Forus Fot & Hudklinikk har flyttet til nye kjekke lokaler i Kirkegt 9 i Sandnes. Inng...
Rovik bo og aktivitetssenter Rovik bo og aktivitetssenter 5 km Min far var her, han var fornøyd med servicenivå og omsorgen for ham.
Lura bo - og aktivitetsenter Lura bo - og aktivitetsenter 6 km Rent og pent. Hyggelige ansatte
Rundeskogen bo og aktivitetssenter Rundeskogen bo og aktivitetssenter 6 km Fantastiske ansatteflotte rom med utsikt, rent og god atmosfære.
Fem jordmødre Fem jordmødre 7 km Møtt opp til stengt dør å lokalet til time.
Luraklinikken Luraklinikken 7 km Flinke Marlen : :
Anmeldelser
Meget bra klinikk med flinke folk som bryr seg. Erik ga meg tett oppfølging og god rådgivning. Anbefales.
Her er dyktige behandlere
Er ikke bedre allternativ i Sandnes,stamkunde og kjempe fornøyd kunde gjennom mange år
Hyggelig og effektiv
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler