facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Outland Stavanger

Outland Stavanger
"Outland har vært Norges beste portal til populærkulturens mange universer i over 25 år. Vi har det beste utvalget bøker, tegneserier, spill og LEGO fra en mengde store serier, som Marvel, DC, Star Wars, og Harry Potter. 9 butikker, produkter på engelsk og andre språk, over 100 ansatte."
Adresse: Breigata 4 , Stavanger 4006, NO
Telefonnummer: 51 86 17 11
By: Stavanger
Rute: Breigata 4
Postnummer: 4006


åpningstider

Mandag: 10:00-19:00
Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00


relaterte søk: Outland Stavanger Åpningstider, Outland Kristiansand, Outland Trondheim, Outland åpningstider, Outland Oslo, Outland Bergen, Outland butikk, Outland Stavanger facebook
Nærliggende lignende selskaper
Bøker og Børst Bøker og Børst 78 meter Kaffen var veldig god,men de har masse igjen på service.stod 2 unge jenter der og var...
Norli Libris Norli Libris 163 meter Utrolig hjelpsomme ansatte, spesielt oppe i 2. etasje
Anmeldelser
Kuleste butikken i hele Stavanger etter min mening! Her selger de "merch" til de fleste fandoms Marvel, Harry Potter, Star Wars, Ringenes Herre osv. og mange andre spennende bøker og tegneserier. Om man kjøper julegaver eller er en turist, må man innom Outland; det er et must!
Fantastisk butikk, mye gøy her, alt fra bøker og manga, til brettspill, kortspill og figurer. Beste kundeservicen i byen, rimelige priser og sinnsykt utvalg!
Kjekk plass med mye utvalg. Mulighet til å møte opp og spille pokemon tcg med andre på onsdager
Mye bøker, tegneserier, brettspill, små figurer osv. Stort utvalg av mye artige ting. Er ofte innom men har aldri blitt spurt om noe hjelp uten at man har måtte oppsøke det selv. De er ofte ivrige til å hjelpe men er mange ting de ofte ikke vet eller kan hjelpe med.
Veldig bra butikk. Mye bøker, anime figurer, snacks og my annet. Det er ganske koselig inne, og arbeiderene er snille.
En plass med mye moro og samleobjekter. Om du ikke kjøper noe så er det garantert at det er noe du har lyst på neste gang du kommer tilbake.
Kjempe bra, men hadde ikke det jeg så etter pga det var utsolgt.
Byens beste nerdebutikk! Fylt utvalg av det meste en kunne tenke seg, Lego, brettspill, miniatyrspill, tegneserier og lesestoff De ansatte er hyggelige, behjelpelige og kunnskapsrike. I tillegg har butikken et eget spillerom med god plass og utstyr. Her kan du komme å spille det du måtte ønske. Det er også satt opp ukedager dedikert til forskjellige aktiviteter. Finn ut hva du ønsker å bli med på og møt opp!
Hjelpsomme og kunnskapsrike betjening. Priser ok og stort utvalg!
Koselige og ansatte som vet hva di snakker om...
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Outland Stavanger med offentlig transport


Klubbgata 230 meter
1
100
38
4
FB40
X30
X40
X60
Jorenholmen 280 meter
1
100
38
4
FB40
X30
X60
Haakon Viis gate 320 meter
18
Stavanger tinghus 340 meter
12
13
Byparken 350 meter
12
13
FB40

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler