facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Outlet Bilshine & Dekksenter

Outlet Bilshine & Dekksenter

Info

Vestbyvn. 155, 1540 Vestby
Åpningstider
Mandag - Fredag: 10.00 - 21.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: etter avtale

Historie

Outlet Bilshine & Dekksenter er et av få bilpleiesentre som fokuserer på riktig bruk av kjemikalier, og som har faglig forståelse for bilrengjøring. Vi gjør jobben med lidenskap og nøyaktighet. Bilen blir ren og pen, uten att det går utover lakk, stoff, plastikk eller annet materiale. Vi har kun kvalifiserte medarbeidere ,med en rekke sertifikater for bruk av de nødvendige produktene.

På lik måte håndterer vi dine dekk og felger, så du kan ha en behagelig og trygg kjøretur.
All dekkskift og omlegginger foregår av kvalifiserte medarbeidere, og du kan føle deg trygg når du får bilen tilbake fra oss.

Hos oss har du muligheten til å levere bilen for vask og pleie, mens du selv er på outletsenteret. Mens du handler gjør vi klar bilen din.

Adresse: Vestbyveien 155, 1540 Vestby
By: Vestby
Rute: Vestbyveien 155
Postnummer: 1540


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 19:00

Anmeldelser
De vaske bilen min perfekt Kommer tilbake til de
Vi har avtale vaske firma bil ,jeg er fornøyd
Vasket bilen min perfekt anbefales
Kvalitet service og vask av bilen.
Selve jobben var helt ok, men de knakk skiltlyset mitt og ødela den ene beltespenna. Ikke ville de innrømme det heller! Og de ville ikke betale for skadene.
svært fornøyd med servicen og vasken.
De jobber for sent og holder ikke avtaler
Egentlig ikke så mye å si på jobben de gjorde. Men folkene her er uærlige. Hadde askebegeret fult av mynter, halvparten var borte når jeg fikk bilen tilbake. Eneste som lå igjen var kronestykkene. Idioterne stjal alt av tyvekroninger og tikroner. Møkkafirma!
kjempe fornøyd
Alltid like fornøyd om det gjelder bilvask, polering og lakkforsegling!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Outlet Bilshine & Dekksenter.

Vestby dekkforhandler og verksted

åpningstider, plassering. Vestbyveien 155 kart bykart, satellitt visning. Outlet Bilshine & Dekksenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Outlet Bilshine & Dekksenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Outlet Bilshine & Dekksenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bilens Eksosanlegg AS Bilens Eksosanlegg AS 350 meter Etter å ha undersøkt rundt og besøkt andre eksosverksted så falt valget på Eksosanleg...
Sportwagen AS Sportwagen AS 416 meter Vi skal tilbake hit neste gang vi skal kjøpe tysk sportsbil. Vennlig betjening som fi...
Vestby Bilpleie Vestby Bilpleie 1 km Du for gjort alt hos oss, altid varm velkomst hver 7 vask er gratis hos oss, vi utfør...
SPERO Tools Norge SPERO Tools Norge 2 km Håndverktøy for Industri & Offshore
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler