facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for OX Steak House

OX Steak House

Info

Biff- og burgerrestaurant i hjertet av Steinkjer sentrum. Lokale råvarer.

Historie

Biff- og burgerrestaurant i hjertet av Steinkjer sentrum. Lokale råvarer. Bestill bord ved å sende SMS til 485 14 210.

Adresse: Kongensgate 37, 7713 Steinkjer
Telefonnummer: 485 14 210
on.yawronfoxo@rejkniets
By: Steinkjer
Rute: Kongensgate 37
Postnummer: 7713



relaterte søk: ox steinkjer meny, chez mathilde steinkjer, ox steakhouse, orion steinkjer, restaurant steinkjer, ox restaurant, perrongen steinkjer, mintage steinkjer
Anmeldelser
Restauranten og de ansatte fortjener 5/5, men jeg må dessverre trekke 1 stjerne på grunn av burgerkjøttet. Ved to anledninger har jeg bestilt burger, og begge gangene har de vært tørre og ryr nærmest fra hverandre. Smaken i seg selv er god, og tilbehøret har alltid vært bra. Kjøttstykker som entrecôte og ytrefiltet har imidlertid alltid vært bra her. Gode desserter, selv om dessertmenyen har litt lite å velge i. Pass på burgerene, ellers er alt 5/5 og stedet anbefales virkelig.
Et stopp i Steinkjer ble en minnverdig opplevelse. Jeg anser meg selv som en veldreven restaurantgjenger etter mange år med mye forretningsreiser. Men OX sin kjøttrestaurant i Steinkjer er kanskje den mest fantastiske kjøttrett jeg har spist. Fantastisk høylandsfe fra egen gård, fantastisk tilberedt på grillen. Anbefales på det sterkeste til den som vil ha et fantastisk kjøttmåltid. Det hele toppet med et meget rimelig priset vinkart.
Elendig matopplevelse. Ble møtt av hovmester i døra og fikk beskjed om at det var noe ventetid på maten, greit nok, men at det da tar litt over en time og få hovedretten, som kommer ut kald og med så dårlig kvalitet på kjøttet er helt vilt. Ventet 20 lange minutter for å få regningen, og en servitør som ikke kan gjøre noe annet en å beklage. Gå heller på mc Donalds og betal 20 kroner for en cheeseburger en å kaste bort 1160kr på noe som ikke engang hunden hadde spist.
Mat blir levert relativt kjapt. Men servitøren stresser no.. da han resultere i å springe fram og tilbake 6 ganger for ta bestilling av drikke til pr person som var 6 stk. Og at han kom 2 ganger og spurte om vi var fornøyd med maten. Får det til virke at han ikke lyttet første gangen. Men dette bare små ting, for resten var meget bra. Prisene noe høy, men er no grunnet at brukes kun lokale råvarer
Jeg spiste biffen og til over 400 så bør den være etter min mening ganske forbløffende men det er en helt vanlig biff. Jeg syntes det smakte godt men, litt for dyrt sted syntes jeg.Mat: 3/5
Bestillte øl og whisky glasert entrecote. Bakt potet var "vassen" tror ikke denne var bakt.Bearnaise smakløs.Entrecote ikke topp men ok.Antydning til noe maisstuing og paprika og 2 små sopp.
Kald bakt potet, DÅRLIG kvalitet på kjøttet, over stekt, ikke etter bestilling …. Ikke verd prisen …. Og en synlig sur kokk eller hva han kaller seg etter tilbakemeldingen.
konseptett og lokalene er bra men desverre så er gjenomføringen alt får dårlig. kjøttet har ved flere anledinger vært rettogslett dårlig
Veldig gode burgere og kjempe gode frie, og en helt enestående service og atmosfære! Barnevennlighet: Fikk utlevert tegnesaker til 2 åringen og tilpasset mat til lille.
Nydelig god mat. Spiste "kjøtthaug" delemat for 2. Stratosmousse til dessert, gode smakskombinasjoner. Veldig hyggelige ansatte både på tlf ifht booking og under veis ved middagen. Så og si INGEN ventetid på verken middag eller dessert, aldri opplevd å få mat så raskt noen steder Ansatte spurte om det var ønskelig å ta med resterende mat som ikke ble spist opp hjem, veldig bra med fokus på mindre matsvinn. Ingenting å utsette. Jeg anbefaler stedet varmt, lurt å booke på forhånd! Kommer tilbake ved flere anledninger.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon OX Steak House.

Steinkjer biffhus

åpningstider, plassering. Kongensgate 37 kart bykart, satellitt visning. OX Steak House adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på OX Steak House. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om OX Steak House med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler