facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for På Høyden

På Høyden

Info

På Høyden, den uavhengige nyhetsavisen til Universitetet i Bergen.



"Marg & Bein restaurant i Fosswinckelsgate 18 &Marg & Bein no 16 vinbar i Fosswinckelsgate 16 lunch"
Adresse: Lars Hilles gate 30, Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 91322012
By: Bergen
Rute: Lars Hilles gate 30



relaterte søk: på høyden aschehoug, på høyden grunnleggende norsk
Anmeldelser
Me fekk menyen tilrettelagt for mjølkeproteinallergi utan for stor forskjellsbehandling. Daten min fekk smør til surdeigsbrødet sitt og rømmebrød til hovudretten. Han vart utfordra til å skildre smakane på best mogeleg måte til meg og fekk smake mine rettar utan mjølk for å kunne samanlikne dei med sine smør- og fløyteladne. Ein knall kveld!
Marg og bein ligger litt utenfor hovedstrømmene av dagligliv og turister, men er likevel i sentrum og nærme nok sentrale severdigheter og knutepunkter til at det er verdt turen hit for et måltid. Interiøret er i en nordisk retning med stilrene møbler. Lokalet er lite, men luftig som gir en kombinasjon av intimitet og oversikt. Menyen er satt sammen av råvarer basert på årstiden. Menyen er ikke stor, men det er også bra når man fokuserer på få og gode retter. Du kan bestill enkeltretter eller en fireretters meny til rundt 600 kroner. Med vinpakke får du et godt fireretters måltid i gode omgivelser til rundt 1100 kroner. Jeg synes den prisen er grei satt opp mot hva du får. Betjeningen var hyggelig, men jeg hadde nok forventet litt mer stolthet, engajsement for og innsalg av råvarene fra et sted som framhever sitt fokus på gode og lokale råvarer.
Utsøkt mat og god stemning. Man velger mellom 4-, 6, og 8-retter. Vi valgte 4 og fikk vel egentlig 5. Til å bli både mett og høystemt av. Maten kom dessuten fort.
Kjekt å være på steder med faglærte servitører og kokker Mat: 5/5
God mat spennende smaker men ikke forvent å bli mettMat: 4/5
Nydelig, et av Bergens beste. Kun norsk mat, en opplevelse!Mat: 5/5
Vi «røyk på» en seksretters og vinpakke, selv om planen var oksekjake og ostetallerken. Bildene forteller, i mine øyne, ikke i nærheten av det vi ble servert. Må på polet i morgen og kjøpe Sandhi Central Coast også Liten gåtur fra Vågen og vips er man her.
Hadde store forventinger, men ble skuffet.
Spennende mat med utgangspunkt i tradisjonelle råvarer. Hovedretten oksebryst smeltet på tungen. Desserten lemoncurd med bærkrem var smakfull og med interessante detaljer, men var litt ubalansert - rett og slett for mye syre. Servicen var utmerket helt til vi ønsket å betale, da tok det litt tid å få tak i regningen.
Nydelig mat, flott service men svært dårlig akustikk. Til tider vanskelig å føre en samtale når det er en del gjester. Mitt råd er at stedet bør investere i støyreduserende inventar. Hjelper lite å ha en stilig minimalistisk stil når dette går ut over den sosiale biten
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler