facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Paintball i Bob- og Akebanen

Paintball i Bob- og Akebanen

Info

Her kan inntil 24 personer være på banen samtidig (to lag). Den spesial tilpassede banen er på hele 2500 kvm.
Vi kan tilby forskjellig former for konkurranser som for eksempel: "Last man standing" og "Flaggspill".

Historie

Nødvendig utstyr som markører, maske, dresser osv. lånes ut før spill. Varighet på spillet er ca 60 minutter, og inkluderer 200 skudd per person. For grupper over 24 personer deler vi inn i minst 4 lag og spiller turnering. Varighet ca 1,5-2 timer.

Dette er også et ypperlig sted å arrangere alt far utdrikningslag, bursdagsselskap, firmafester og avslutninger på. Her har vi en stor gapahuk rett utenfor banen med muligheter for både bål og grill.

Banen kan lyssettes på kvelden slik at det er mulig å spille også etter mørkets frembrudd.

Pris kr. 475,- per person, basert på minimum 10 personer.
Turneringstilbud for grupper over 24 personer: kr 375,-pr person.

Ta kontakt for tilbud, og opplegg tilpasset akkurat din gruppe!

Adresse: Hunderfossveien 680, 2625 Fåberg
Telefonnummer: +4761054200
By: Fåberg
Rute: Hunderfossveien 680
Postnummer: 2625


Anmeldelser
Veldig gøy! 250 kr per person. Masse adrenalin og 3 G-krefter i sving samt en toppfart på 100kmt. Jeg har problemer med ryggen nå, så om du har noen skader i nakke eller lignede så anbefaler jeg det ikke.
Taxibob i 115kmt, dette anbefales på det sterkeste!
Ikke gjør dette hvis du er høy jeg er 198cm. Fikk strekk i nakken og har skrubbsår 4 plasser. En advarsel for høye mennesker fra de ansatte eller på et skilt hadde vært fint.
Spennende opplevelse for de over 10 år. Høy fart og gravitasjon i hjulboben som vi prøvde. Vanskelig sikt ut av boben, hvor man sitter bak hverandre gjør at det er vanskelig å se banen og få riktig forhold til løype og fart. Prisen er høy for 70 sekunds kjøring.
Heftige saker og en skikkelig adrenalin opplevelse. Trivelige folk også. Skikkelig artig opplevelse. Kan annbefales.
Var her og kjørte Bobraft med en kompis. Det var en veldig fin bane og anlegg. Her anbefaler jeg og dra for og teste ut forskjellige aktiviteter. Eneste som trakk litt ned var at jeg følte jeg fikk litt lite info om turen.
Gøy, men litt dyrt..
Herlig tur i løypa fra 94.
Fantastisk adrenalinkick å kjenne g-kreftene ned banen. Litt simpel frakt opp til toppen. Humpet bane nedover og høye g-krefter, så denne anbefales ikke for de med vondt nakke eller rygg. Ser man ned før svingene er g-kreftene så sterke at man har problem å rette opp hodet m/hjelm på før man er ute av svingen..:
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler