facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pallin AS

Pallin AS

Info

Pallin AS er et entreprenørfirma som jobber med grunn- og betongarbeid, vei, vann og avløp i Rissa, på Fosen og i Trondheim.

Historie

Vi utfører små og store oppdrag både for privatpersoner, firma, offentlige- og statlige virksomheter. Graving av grøfter og tomter, sprenging av fjell, planering av områder og bygging av veier, samt støyping av murer og gulv for eneboliger, redskapsboder, garasjer og industribygg hører til kjernevirksomheten vår. Vi utfører også brøyteoppdrag og snørydding om vinteren.

Vi leverer stein, grus og jordmasser til de fleste formål, og selger rør og rørdeler for vann, spilvann og overvann. Vi kan også ta oppdrag for reparasjon og sveising av stål.

Adresse: 7100 Rissa, Norway
Telefonnummer: 91839848
By: Rissa
Postnummer: 7100


Nærliggende lignende selskaper
Kraftmontasjen As Kraftmontasjen As 2 km Fosen Kraftmontasje AS er etablert med bakgrunn i leveranse av tjenester innen byggin...
Anmeldelser
Kjørte forbi, skulle på en butikk
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler