facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Panasonic Norge Varmepumper

Info

Panasonic er Nordens ledende leverandør av varmepumpe- og klimaanlegg.

Historie

Med over 30 års erfaring og eksport til mer en 120 land over hele verden er Panasonic en ledende leverandør av varmepumpe- og klimaanlegg. Takket være et fleksibelt nettverk av produksjons-, forsknings og utviklingsanlegg, kan Panasonic utvikle ny teknologi og innovative produkter som globalt flytter grensene for klimasystemer. Panasonics organisasjon fortsetter å vokse for å kunne tilby sine produkter over hele verden.


Panasonic er også ledende som innovatør av teknologi for et bedre inneklima, med mer enn 91 539 patentsøknader. Det er vårt mål å fortsette å ligge i forkant ved hjelp av nye innovasjoner. Totalt har vi produsert over 200 millioner kompressorer, og produktene våre fremstiles ved 294 forskjellige anlegg over hele verden. Derfor kan du være sikker på at Panasonics varmepumper og klimaanlegg alltid holder høyeste kvalitet. Vår ambisjon om alltid å ligge et skritt foran har gjort oss til en ledende leverandør av varme- og kjøleanlegg, også sett i et internasjonalt perspektiv. Vår industrielle kapasitet og våre miljøtiltak har åpnet for ny forskning og utvikling av teknologi som er til nytte for våre forbrukere i deres hverdag. Panasonic tilbyr et stort utvalg nøkkelferdige varme- og ventilasjonssystemer for boliger, for mellomstore anlegg som kontorer og restauranter og for store bygninger. Over hele sortimentet står produktene for maksimal effektivitet og fremtidssikre konstruksjoner som oppfyller de strengeste miljøkrav.
Vi i Panasonic forstår ansvaret som følger med å installere varme- og kjølesystemer. For oss teller hver eneste installasjon like mye.

Adresse:
Telefonnummer: +47 21 03 39 99
By: Drammen


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Varmepumpe Drammen, Daikin varmepumpe Drammen, Buskerud Varmepumpeservice, Varmepumpe Lier, Varmepumpe Asker, Varmepumpemannen, Mitsubishi varmepumpe, Varmepumpe Modum
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Panasonic Norge Varmepumper.

Drammen vvs-tjenester

åpningstider, plassering. Panasonic Norge Varmepumper adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Panasonic Norge Varmepumper. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Panasonic Norge Varmepumper med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler