facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Papagayo E - Verdensmesteren

Papagayo E - Verdensmesteren

Info

Verdensmesteren, Papagayo E, vant VM i New York 2015 på ny verdensrekord. Avlshingsten står hos Ragnhild Diesen i Vivestad, Vestfold.
Se www.papagayoe.no

Historie

Papagayo E. er født 26. mai 2010. Pappa'n heter Coktail Jet og mammaen er Ann Speedy T. Vi fikk låne Ann Speedy T fra Egil Stensrud og valgte å bedekke med vår favoritthingst, Coktail Jet. Tidligere har vi vært med på å eie hoppekriterievinner 2004, Aquila, og hovedkriterievinner, First Eleven L. - begge etter Coktail Jet :-)

Papagayo E. står trening til Jan Kristian Waaler. Papagayo har utviklet seg til å bli en stor flott hest som virker både fornuftig og talentfull. Mønstringsløp ble gjennomført på en flott måte i i august på 27,6 og 26,4. Papagayo debuterte på Jarlsberg 26. april og resultatet ble en flott andreplass på 18,2/2100v. Siste tusen meter ble gjennomført på 15,5 i andre/tredje spor :-) På Bjerke 21. mai ble det seier på Papagayo E etter en imponerende speed de siste 5-600m. Etter en sommerforkjølelse startet Papagayo E på nytt i lunch-løp 8. august på Bjerke. Også denne gangen ble det en flott seier. Etter tre lunch-løp ble neste start kriteriekvalifisering :-)

Sakset fra trav24.no 28.8.2013 :
FANTASTISKE KRITERIEKVALIFISERINGER
"Så til The Dark Horse, Papagayo E. har vi ikke sett mye til. Jan Kristine Veierlandian Waaler har støtt på noen humper på veien men måten han vant sitt kvalifiseringsløp på i går vitner om at denne har mye inne. Vanligvis så optimistiske Waaler nøyde seg med å si at det positive i går var at hesten fikk enda mer rutine. Han kan meget vel vinne Kriteriet i sin femte start, som Bullchip gjorde for samme trener i 2009. Utseendemessig triller jeg Jan Thomas-terningen min til seks for Coktail Jet-sønnen. For en utstråling! Vi tror Hop fikk storløpsfeelingen rett etter målpassering i går. Vi føler oss faktisk veldig sikker."

Kriteriefinalen ble en maktdemonstrasjon av Papagayo E. Trav24.no oppsummerte søndagen med blant annet følgende ord:

"Mestermatching: Det var mange hester som virkelig var klar for oppgaven sin i går og flere fortjener ros. Vi lar oss imponere av Jan Kristian Waaler. Flytting til nytt sted, mildt sagt svake resultater på flere stallhester - men Waaler`n holdt hodet kaldt. Han var tyst som i graven etter kvalifiseringen med Papagayo E. Men når det gjaldt så var de andre bare en god nummer to, som vanlig. Hans sjette kriterieseier på ni år (om vi tar med Mystical News som han hadde mye med då gjøre). Tall som teller.

Papagayo E.: Kanskje den mest komplette vinneren denne dagen. Vi skrev det etter kvalifiseringen og fikk rett. For et oppsyn, for en teknikk, for en kapasitet og for en vinnerskalle. Coktail Jet-sønnen har bare startet fem ganger. En all-round type som orker litt.

Vidar Hop: Hva skal man si? Har snart flere klassiske triumfer enn alle han kjører mot i finalene til sammen. I går var han god, hadde tur og viste klasse. Er så konsentrert og pålest disse dagene at det er imponerende. Kuskingen bak Papagayo E. var en leksjon i hvordan en sann storløpsmester kjører. At han bare er 54 år og sitter med den CV`en er rått, rett og slett!"

Her kan du se kriteriefinalen på nytt: http://www.youtube.com/watch?v=0s2t1ndaxPo

Papagayo E. ble kåret til månedens varmblodshest september 2013 av Trav og Galopp Nytt.

Papagayo E. ble rangert på toppen av lista for treårige hingster/valakker i Trav og Galopps Årsrevy 2013.

Papagayo E. ble utnevnt til Årets hest 2013/2014/2015 i Stokke og omegn Travforening. Les mer om dette her
http://www.travsport.no/Organisasjon/ForbundLag/Vestfold-Travforbund/Travlag/Stokke-og-Omegn-Travforening/Nyheter/Papagayo-E-Arets-hest-2013/

Papagayo E. ble utnevnt til Årets Hest 2013 og Årets Unghest 2013 på Jarlsberg Hestegalla - les mer her: http://www.travsport.no/Organisasjon/ForbundLag/Vestfold-Travforbund/Travlag/Stokke-og-Omegn-Travforening/Nyheter/Jarlsberg-Hestegalla-for-2013/

Her kan du se video av alle Papagayo E. løp: http://www.travsport.no/Organisasjon/ForbundLag/Vestfold-Travforbund/Travlag/Stokke-og-Omegn-Travforening/Sport/Profiler-fra-Stokke/Papagayo-E/Papagayo-E---video-av-alle-lop/

Ved å trykke på linken under så kan du følge Papagayo E sin videre karriere:
http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?id=116&sokId=30067403

Adresse: Damtjernveien 78, 3175 Ramnes, Norway
Telefonnummer: +4747398949
By: Ramnes
Rute: Damtjernveien 78
Postnummer: 3175


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler