facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Papirhusjammen

Papirhusjammen

Info

Et samlingssted for musikere og musikkelskere i Drammen og verden forøvrig. Hit kan du komme om du ønsker å by på deg selv eller bare sitte og lytte! Jammen er siste torsdag i mnd kl 20.30- 23.30. Baren er åpen til 01.00.

Historie

Husbandet består medlemmer fra de tidligere jammene på Buddy og Union scene. Dette er en typisk norsk jam der vi spiller felles kjente låter, men hiver oss på og gjør så godt vi kan uansett. Noe nytt kan nok skapes i øyeblikket dersom inspirasjonen koker.
Vi starter første halvtimen med en minikonsert der vi spiller låter av en bestemt artist.

Adresse: Grønland 53, 3044 Drammen, Norway
By: Drammen
Rute: Grønland 53
Postnummer: 3044


Nærliggende lignende selskaper
Kvinnelige spor i musikkhistorien Kvinnelige spor i musikkhistorien 70 meter Konsertserie om kvinnelige komponister og musikere gjennom tidene. A concert series a...
Strømsgodset musikkorps Strømsgodset musikkorps 392 meter Bruker lokalene til NA møter. Gode fasiliteter.
Psycho Beauty ART Psycho Beauty ART 690 meter Info
One of a kind Acrylic on Canvas

Hele livet skrevet mye da...
Bråthen Kunst & Foto Bråthen Kunst & Foto 760 meter Salg av egen produsert kunst, foto og fototjenester. Tar bilder til alle anledninger ...
Anmeldelser
Flott sted med en liten scene hvor det blir spilt live musikk til tider og også andre små arrangement. Eneste minus er at hvis du skal følge med på scenen så er det høye barkrakker å sitte på som kan bli litt slitsomt i lengden. Det finnes også noen salonger rundt i lokalet som er mer komfortable men ikke så god utsikt til scenen. Ellers har de godt utvalg av drikke og det er mulig å kjøpe veldig god pizza der. De har også to shuffelboard baner.
Nye flotte lokaler i Drammens hippeste strøk "Papirbredden". De har godt øl, mange sitteplasser og live musikk til tider.
Koselig stemning i stort lokale. God kaffe, smakt pizzaen her tidligere og den var også god. Hyggelig betjening. Får litt trekk for kronglete og trang løsning med stellebord på dametoalettet, dårlig løsning når man har vogn med seg.
Kult sted. Mye bra i baren. Har også shuffelboard i tillegg til mange fine "kroker" å sitte i inne i lokalene. Har konserter, og det er stortsett et yngre klientell her 20 til 35 . Bra sted å ta seg øl en fredag eller ta med venner for en kveld ute. Gode og rene toalett fasiliteter + de som jobber i bare har god oversikt over hvem sin tur det er til å bestille hvis det kø. Kort vei videre om man skal på konsert på uninonscene eller om man bor på hotellet rett ved siden av - det er heller ikke langt over ypsilon om man vil over på andre siden for en tur ut her. God stemning.
Byens beste italienske pizza, selv om den var bedre og mer inspirert i starten enn nå. Kan bestilles med foodora, men du må hente selv. Ellers er dette et hyggelig sted. Stort lokale, med en liten scene som brukes til spisebord på dagtid, to shuffleboard og en lang bardisk, samt et kjøkken.
For et utrolig uorganisert og useriøst opplegg! Ringte og reserverte bord en dag i forveien fra tidlig ettermiddag til utover kvelden. Etter 2.5 time ble det slengt en ny reservasjon i bordet, og vi måtte fjerne oss. Det her går ikke ann!!
Fine, veldig store lokaler. Vi kom dit ca. kl. 20 på en ukedag. Det var ingen gjester der. Gikk til baren for å kjøpe øl ganske godt utvalg. Personen som jobbet der virket sur for at vi kom så "sent"!, og hadde ingen smil eller ord å by på selv om vi prøvde å konversere. Da vi hadde drukket opp ølen var de raske med å stenge. De lager pizza selv og har shuffle board.
Bra konsertlokale. Trekk for uinspirert bartendere, høye priser og at de ikke serverer annet enn Frydenlund av vanlig fatøl/pils. Alternativet for oss som ikke liker jåleøl, var flasker med Calsberg til 86 kr for 0,33.
Veldig god pizza og mye godt utvalg av øl. Ligger litt i utenfor sentrum så et stykke å gå for å komme til buss og taxi. Papirhuset har 2 shuffle board baner som kan brukes.
Det mangler en viktig ting. Stemningen er bra. Lokalet er fint osv... Men fraværet av Aass øl gjør at dette stedet ikke når helt opp hos meg. Servitørene gjør dårlige forklaringer på hvorfor de ikke har det på tapp. I tillegg er det for få avlukker på herretoalettet.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Papirhusjammen med offentlig transport


Union Næringspark 50 meter
3
5
52
Drammen park 420 meter
1
Drammen sykehus 480 meter
100
101
139
14
51
51N
55
56
61
VY1

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler