facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for PARADIS Gelateria Tjuvholmen

PARADIS Gelateria Tjuvholmen

Info

Italiensk iskrem: frisk og hjemmelaget

Historie

På Tjuvholmens attraktive bryggekant kan du skjemme deg bort med byens muligens beste italienske iskrem.

Adresse: Tjuvholmen allé 6 , Oslo 0252, NO
Telefonnummer: 22 83 83 00
on.si-darap@tkatnok
By: Oslo
Rute: Tjuvholmen allé 6
Postnummer: 0252


åpningstider

Tirsdag: 11:00-18:00
Onsdag: 11:00-18:00
Torsdag: 11:00-18:00
Fredag: 11:00-18:00
Lørdag: 11:00-18:00
Søndag: 11:00-18:00


relaterte søk: paradis gelateria sørenga, paradis gelateria mathallen, paradis gelateria oslo city, italiensk iskrem oslo, paradis sørenga, italiensk is oslo, paradis is, iskrem oslo sentrum
Anmeldelser
Skal du ta deg en is på brygga og føler for litt mer kvalitet enn vanlig krone is på Narvesen? Da er Paradis stedet for deg. Jeg pleier å komme hit når jeg ser etter is som minner meg om ferie. Paradis har du stort utvalg og utrolig hyggelig betjening. Personlig syntes jeg mangosorbet og nutellaisen er helt vidunderlig. Minner meg alltid om Italia og isen vi fikk der. Verdt å sjekke ut!
Fantastisk service og utrolig god is og mocca! Gode sitteplasser og fin atmosfære. Bra beliggenhet. Anbefalast på det sterkaste å prøve ut mat og drikken de serverer. Grunnet god på smak og bra porsjon!
Fine nye lokaler, ser fresh ut. Veldig god is, men prisen er noe stivt. Og servicen kunne vært enda bedre. Personalet virker litt lei/trøtte. Smilte ikke og virket litt uinteressant ut.
En av de beste italienske is i Skandinavia. Har prøvd både i Sverige og Danmark men ingenting som smaken til Paradisis. Smaken på isen er autentisk. Pistasjis er den beste, smaker bedre enn pistasj i seg selv.
God italiensk iskrem i hyggelige lokaler. OK plassering. Lite imponerende betjening. Har besøkt stedet flere ganger, og jevn over ødelegges opplevelsen av at betjeningen ikke kan norsk. Jeg har ingen problemer med engelsk, men når establisementet er i Norge så forventer jeg at det skal gå an å bestille på norsk. I stedet blir det masse forvirring på grunn av de ansattes språkferdigheter. Dette fordi man som kunde automatisk begynner bestillinga på norsk. Har til tider opplevd at ingen av de tre småjentene som stod bak disken kunne et eneste ord norsk. Sist jeg var der kunne én av tre norsk. Én av da andre klarte med et nødskrik å forstå hva jeg sa da jeg naturlig nok begynte bestillinga mi på norsk, men hun responderte med største selvfølge på engelsk. Isen er nokså god, om enn ikke på nivå som tidligere La Sosta på Adamstuen. Plusspoeng for mange morsomme og spennende smaker. Plasseringa hadde vært bedre med mer sol/ utsikt ligger i en bakgate på Aker Brygge med lite direkte sollys. Likevel helt greit å sitte der, både ute og inne. Akseptable toalettfasiliteter.
God is og kaker, rimelige priser. Alt for sterkt lys i lokalene ellers bra
Likte ingen av isene. Hadde disse smakene, Mynte/sjokolade, snichers,jordbær sorbet og pistasj.. Smak før du bestiller. Fordi jeg antok det skulle være godt. Så smak på det du skal ha. Ekkelt å sitte der og spise pga det er så skittent der. Synes de bør enten få vaska stolene sine eller så bør dem bytte ut dem til noe av typen som er vaskbare. Vanligvis tar jeg bilder,men den dagen var jeg så skuffet og ville at familien skulle bli fort ferdig så vi kunne dra. Hadde tatt med isen ut om det ikke var så kaldt.
Fantastisk gelato, nærmere Italia kommer man ikke i Oslo! Stort utvalg av smaker og lange åpningstider, stort pluss!
Skikkelig stort utvalg av masse digge smaker. En skikkelig poppis på sommeren Snickers- og sjokolade m/hasselnøtt-is. Anbefales
Prestisje! Har vært i italia, denne er ganske så nøyakig på smak som den italienske. Anbefales ett besøk
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til PARADIS Gelateria Tjuvholmen med offentlig transport


Tjuvholmen 120 meter
21
42
54
Vika atrium 230 meter
130N
140E
140N
150
150E
160
160E
169
200
250
250E
250N
255E
265E
32
32N
33
42N
54
81
VY1
VY52
Aker brygge 460 meter
B1
B10
B2
B20
B21
Ruseløkka 470 meter
12
Aker brygge 470 meter
12

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon PARADIS Gelateria Tjuvholmen.

Oslo ıskrem og frossen yoghurt

åpningstider, plassering. Tjuvholmen allé 6 oslo kaffe og te kart bykart, satellitt visning. PARADIS Gelateria Tjuvholmen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på PARADIS Gelateria Tjuvholmen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om PARADIS Gelateria Tjuvholmen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Bella Bua Bella Bua 126 meter
Eataly Eataly 151 meter
Il Barbera Il Barbera 167 meter
Kaffebrenneriet Kaffebrenneriet 194 meter
Vingen Bar Vingen Bar 223 meter
Starbucks Starbucks 253 meter
Fresko Fresko 270 meter
Lighthouse Coffee Lighthouse Coffee 334 meter
Joe & The Juice Joe & The Juice 377 meter
Espresso House Espresso House 391 meter
Wraps & Coffee Wraps & Coffee 479 meter
Kaffebrenneriet Kaffebrenneriet 485 meter
Økohjertet Økohjertet 613 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler