facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Parken - kaffebar

Parken - kaffebar

Info

Parken kaffebar holder hus i byparken i Farsund sentrum. Skikkelig kaffe, stort utvalg te, mat for sjelen, søtt og syndig.

Adresse: Byparken, 4550 Farsund, Norway
Telefonnummer: +4748349713
By: Farsund
Rute: Byparken
Postnummer: 4550



relaterte søk: spisesteder lista, bispen farsund, spisesteder vanse
Nærliggende lignende selskaper
Edgars Bakeri Amfi Farsund Edgars Bakeri Amfi Farsund 590 meter Dette er en koselig kaffebar! Her får du servert enkle retter som nachos og pizza. Fl...
Anmeldelser
Kjempe koselig plass med masse deilig kaffe og annet snaks. Barnevennlig med lekeplass utenfor. Kult interiør. Pluss for Aeropress!
En herlig kaffeoase i Farsund. Kaffen holder høy kvalitet, litt over for eksempel Kaffebrenneriet. Hvis du trenger en liten smak av storby midt i Farsund, får du det her. Rolig beliggenhet i kirkeparken. Jeg er så glad for at Parken finnes og anbefaler denne kaffebaren på det sterkeste!
En litt bortgjemt perle.avslappet atmosfære. Deilig kaffe.drikker kaker m m. Gode smørbrødene men for oss som bruker stedet endel så kan vi ønske oss noen variasjoner. Fortjener masse gjester.
Beste plassen i byen. Aeropress og Solberg & Hansen.
God kaffe og mat, spennende produkter både spiselig og annet og koselig betjening.
Storby-nivå på kaffen og te!
Topp plass og hyggelig bekjening
Plass du møter kjente.
God kaffe,fin stemning
Beste kaffen i Farsund
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler