facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Partybusser

Partybusser

Info

Partybusser til alle formål, som alle typer fester, utdrikningslag, promo, firmafester, vorspiel, nachspiel eller alternativ til bytur.

Historie

Velkommen til Partybusser.com sin Facebookside

Vi håper partybusser.com kan hjelpe deg med ditt transportbehov.

Vi er her for de som bare elsker å kjøre med Partybussen. Og benytte seg av vår geniale rullende nattklubb. I tillegg vil se bilder fra turene (ingenting blir sensurert) her.'

Partybussen er ledig for utleie både for langturer eller kort-turer. Den kan i tillegg brukes i forbindelse med transport til og fra skoleball, utesteder eller for firmaer.
Partybussen har blitt brukt i forbindelse med langturer også hvor utdrikningslag skal på tur. Bussen har vært i Stockholm, Gøteborg, Hemsedal, Stavanger, Kristiansand, Sjoa, Halmstad, Danmark/ København, stavanger, kristiansand Voss, Sjoa, Trysil. Ja, praktisk talt fra Sverige til Bergen.

Prisen varierer utifra hva slags tur det er. Når det gjelder langturer, er vi ganske likt på pris som turbusser. Når det gjelder turer innenfor Oslo blir kostnaden litt høyere. Det koster tross alt litt å sette i stand bussen.

Vi har andre busser også om ikke selve partybussen skulle være ledig.

Gå til vår hjemmeside partybusser.com og send oss en forespørsel.

Partybussenen er populære til utdrikningslag, skoleball, bursdager, ja alt som har med fest og morro. bussene går mye på dette.



"Buss til alle formål, vi kjører deg ditt du ønsker så lenge det går med buss og forsvarlig. vi kjører korte og lange turer."
Adresse: Fjordveien 85A, 1363 Høvik
Telefonnummer: 91170906
By: Høvik
Rute: Fjordveien 85A
Postnummer: 1363


Anmeldelser
Velg annet firma. Sjåføren hadde som man kan se i "Tango 38" episode 3 på Discovery ikke ting på stell. Ser han nekter for det i kommentarene her, men det er bare å se episoden. Han ba oss også si vi kun leide bussen og ikke sjåfør for at han skulle slippe problemer. Vi fikk ingen penger tilbake selv om vi mistet over en time rulling og betalte over 16000kr for dette. Flere tok taxi hjem som følge av at vi sto fast med politiet så lenge. Ser også sjåføren skylder på oss for dette, men dere kan se grunnen til at vi sto der på Tango 38. Sjåføren ghostet oss på mail etter å ha benektet at vi mistet noe rulletid. Edit: Her er kanskje grunnen til at sjåfør ba oss si vi kun leide bussen, selskapet er et enkeltpersonforetak registrert på dama hans hvor de ikke driver transport, men utleie. Dette kan man se på proff.no selv hvis man vil, Org nr: 820 816 072 NACE-bransje: 77.110 Utleie og leasing av biler og andre lette motorvogner
Ble stoppa av politet, og sjåføren hadde ikke ting på stell. Politiet sa vi måtte avslutte - kun 1 time etter vi hadde startet.
Hadde ikke matservering eller dass, styr unna. Ruter-bussen 31 fra Grorud til Fornebu er en bedre opplevelse. Ta med lader.
Har ikke papir i orden, å prøver å vri seg unna lover
Styr unna. Ingenting i orden
dårlig opplevelse
Oversatt av Google Det blir ney fra meg Original Det blir ney från mej
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Partybusser.

Høvik reise og transport

åpningstider, plassering. Fjordveien 85A kart bykart, satellitt visning. Partybusser adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Partybusser. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Partybusser med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Osloturbiler Osloturbiler 0 meter
Høvikbanen Høvikbanen 492 meter Fint, gjemt sted for å spille football.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler