facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pastello Norge

Pastello Norge

Info

Pastello er en kreativ kollektiv basert i Kumanovo, Makedonia. Initiert i 2015 ved å koble folk med samme idé. Inspirasjon og kreativitet er hentet fra global innovasjon og naturlige teksturer av naturlige materialer.

Adresse:
Telefonnummer: +4793980556
By: Bergen



relaterte søk: Skateboard shop copenhagen
Nærliggende lignende selskaper
Elon Fyllingsdalen Elon Fyllingsdalen 4 km Flott butikk, hyggelig betjening. Stort utvalg og lave priser. Varer på lager og enke...
Lampehuset Lampehuset 10 km Oversatt av Google Kjærlighet, kjærlighet og kjærlighet Original Love,love&Love...
Ecoteknologi As Ecoteknologi As 10 km Vi leverer fremtidsrettet belysning og andre funksjonelle produkter til industrielle ...
Christiania Belysning Bergen Christiania Belysning Bergen 10 km Fin lampebutikk i Lagunen storsenter.Rikelig utvalg av siste nytt i lamper etc.
Anmeldelser
Til Maren og resten av teamet: Dere fortjener hver eneste stjerne, hvert eneste terningkast, og alle som har prester i garasjen.
God atmosfære, super frukost, flotte rom og serviceinnstilt, hyggelig personale.
Hyggelig betjening. Maten ok minus.
Flotte rom, hyggelig betjening og veldig bra frokost.
god service , deilig spa
Flott hotell og god mat men dårlig rengjort rom å bad. Sa bra i resepsjonen men fikk ikke noe tilbud om reduksjon i pris.
Veldig flott og stilig hotell sentralt i Bergen. Her er det topp service, fantastisk frokost og veldig behagelig stemning. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler