facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Paulsen Elektro As

Paulsen Elektro As

Info

Paulsen Elektro AS utfører alle typer elektriske installasjoner, feilsøking og el-kontroll i boliger, leiligheter, hytter, landbruk og næringsbygg.

Etikett

Paulsen Elektro AS er en DSB godkjent elektroinstallatør på Lena. Vi utfører i oppdrag i Gjøvik, Toten og Land samt resten av Oppland, Hedmark og Akershus.

Vi har gode betingelser, lang erfaring og legger vekt på å levere “kvalitet til fornuftig pris”.

Vi er medlem av Elektroimportøren Partner og samarbeider med dem om " Ferdig Montert " og andre service oppdrag for kunder.

Vi tilbyr ny installasjoner, service, feilsøking og el-kontroll i boliger, leiligheter, hytter, landbruk, næring og industri. Vi er løsningsorienterte for å kunne gi kunden den beste løsning på oppdraget.

Alt arbeid utføres fagmessig, kontrollert og dokumentert.



"Paulsen Elektro AS er en DSB godkjent elektroinstallatør. Vi har gode betingelser, lang erfaring og legger vekt på å levere “kvalitet til fornuftig pris”. Vi tilbyr ny installasjoner, service, feilsøking og el-kontroll i boliger, leiligheter, hytter, landbruk, næring og industri. Vi er løsningorienterte for å kunne gi kunden den beste løsning på oppdraget."
Adresse: Nordlihøgda 60, 2850 Lena, Norway
Telefonnummer: 95210808
on.ortkelenesluap@rettep
By: Lena
Rute: Nordlihøgda 60
Postnummer: 2850


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Paulsen Elektro As.

Lena elektriker

åpningstider, plassering. Nordlihøgda 60 kart bykart, satellitt visning. Paulsen Elektro As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Paulsen Elektro As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Paulsen Elektro As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler