facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Paulsrud Gård - Et idyllisk småbruk i Gausdal

Paulsrud Gård - Et idyllisk småbruk i Gausdal

Info

Idyllisk bondegård i Vestre Gausdal, nær Lillehammer.

Nyt rolige dager i sjarmerende, nyrestaurerte tømmerhus fra 1800-tallet med fantastisk utsikt.

Historie

Paulsrud ligger i nærheten av Lillehammer (26 km nordvest), i Vestre Gausdal.

Vi trives med husdyr, så vi har hunder, katter, sauer og høns i tillegg til ku. De gir oss godt selskap og gir en hyggelig stemning på gården.

Det bakes jevnlig i vedfyrt bakerovn i Paulsrud. Vi importerer bakerovner fra Italia, og distribuerer dette videre etter forespørsel.

For nærmere informasjon og bilder, besøk vår nettside:

http://www.gaardsferie.com



"Idyllisk bondegård nær Lillehammer. 3 unike og koselige hytter til leie på tunet blant mange snille husdyr, en fantastisk utsikt og velsmakende gårdsprodukter. Melkeproduksjon, frodig grønnsakshage, brødbaking med vedfyrt bakerovn og mye annet spennende å oppleve på gårdsferie i Gausdal.Flott tur- og sykkelterreng, preppede langrennsløyper og lange akebakker tett på. Utsikt gjennom hele dalen, frisk luft og hyggelig atmosfære.Matbutikk kun 3 minutters kjøretur fra gården, og flotte serverdigheter er å finne overalt i distriktet; Maihaugen, Hunderfossen, Lilleputthammer, Vegmuseet, etc.Drop-in ikke ønskelig. Henvendelser mottas på Tlf eller e-post"
Adresse: Paulsrudvegen 10, 2653 Vestre Gausdal
Telefonnummer: 90955766
moc.eirefsdraag@tsop
By: Vestre Gausdal
Rute: Paulsrudvegen 10
Postnummer: 2653


Nærliggende lignende selskaper
Øvre Rønningen Gard Øvre Rønningen Gard 7 km Virkelig en trivelig plass å komme til
Uksum Gard Uksum Gard 13 km Uksum Gard i Olstad. Økologisk gårdsbruk med gamle norske kuraser, sauer, høner, pote...
Fossheim Gaard Fossheim Gaard 16 km www.fossheimgaard.no
Anmeldelser
Hyggelig vertskap, fantastiske bakevarer fra gården, koselige hytter med historisk atmosfære, vakker utsikt over dalen og naturskjønne omgivelser, rent og fint, godt tilrettelagt og gjennomtenkt både innendørs og utendørs. Her kan du tilbringe gode og avslappende dager høyt oppe i fjellsida, der det eneste som bryter stillheten er lyder fra vinden, småfugl og beitende kuer og sauer.
Fantastisk gård og verter. Med 4 barnebarn dro vi forventningsfulle. var i I fjøset stelte sauer sanket egg og stor koser oss med den Fantastisk naturen. Anbefales
Vi hadde en kjempefin uke her i juni! Det er et nydelig sted, med fantastisk utsikt og en kjempe deilig hage. Vertene, Elisabeth og Thomas er gjorde virkelig sitt ytterste for at vi skulle ha det så bra som mulig. De brukte tid på å vise oss både fiskesteder og turmuligheter. Selv om de har mye å gjøre så var de alltid blide og imøtekommende. Hyttene var kjempekoselige og Elisabeth hadde plukket markblomster til alle bordene før vi kom. Vi hadde med oss Freya på 10 mnd og de hadde også fylt opp badestampen til oss før vi kom. Vi ble så godt ivaretatt og hadde et helt supert opphold, på tross av 30 varmegrader hver dag Vi kommer definitivt igjen. Mvh Carine og Merrick.
Fantastisk fine dagar på idylliske Paulsrud gård. Vi fikk mate høner, sauer og kyr. Hoppe i høyet og kjøre firehjuling. Drømmehelg for barna. Vertskapet var veldig trivelige, og serverte oss nybaka brød, ferske egg og melk rett frå kua til frukost. Fine folk og ein nydelig plass. Anbefales!Rom: 5/5
100% anbefalt er skikkelig koselige og fine hytter, og masse aktiviteter å gjøre!
Fantastisk sted, hytter, dyr og menneskerRom: 5/5
Ein framifrå plass. Veldig koselige verter....
Et sted å anbefale. Trivelig vertskap.
Oversatt av Google Et av de vakreste og mest fantastiske stedene jeg noen gang har vært. Thomas, Elisabeth og hele familien er så innbydende, hyttene er plettfrie og hele stedet er et landlig paradis. Original One of the most beautiful and wonderful places I've ever been. Thomas, Elisabeth and the whole family are so welcoming, the cabins are immaculate and the whole place is a rural paradise.
Oversatt av Google Fint sted Original Nice place
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler