facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pauserommet på Deichmanske avd. Majorstua

"Betjent åpningstid er mandag-torsdag 09.00-16.45, fredag 11.00-16.00 og lørdag 09.00-16.45. Du kan selv låse deg inn med bibliotekkort og PIN-kode alle dager 09.00-22.00."
Adresse: Harald Hårfagres gate 2 , Oslo 0363, NO
Telefonnummer: 23 36 59 50
By: Oslo
Rute: Harald Hårfagres gate 2
Postnummer: 0363


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-15:00
Lørdag: 11:00-14:00


relaterte søk: majorstuen bibliotek meråpent, deichman meråpent, deichman majorstuen, deichmanske app, deichmanske bibliotek hovedbiblioteket, deichmanske printer, deichmanske bibliotek åpningstider, deichman røa
Anmeldelser
Skikkelig nedverdigende å måtte dele toilet ned gutter, menn. Så ekkelt, grisete. Står i urin som ligger på gulvet, eller på ringen som ikke ble löftet opp. Seigt ig ekkelt... Men hva gjör man vel ikke får skulle ta hensyn til det tredje "kjönn"? La damer få tilbake skikkelige touletforhold
Deichman Majorstuen er et moderne bibliotek med mange bruksmuligheter. Her finner du det du trenger av litteratur og tidskrifter. Her er også lesesalsplaser og studierom, samt et lite lekeanlegg i tre. Biblioteket er veldig barnevennlig, men er også et godt sted for voksne og eldre. Biblioteket tilbyr en rekke kulturaktiviteter og foredrag. Betjeningen er svært kompetent og imøtekommende .
Badet her må vaskes oftere, ligger papir, urin, og jord overalt. Vanlige folk må kunne bruke bibliotekets fasiliteter uten å bli møtt med dette griseriet. Det er tydelig at visse mennesker bruker toalettene som blant annet dusj og omkledningsrom.
Veldig bra, jeg har stortrivdes her i 30 år. Anbefaler på det sterkeste
Flott og trivelig bibliotek. Bruker det mye i forbindelse med studiene mine.
Biblioteket var mye bedre før oppussing. Da var det eget rom for barna til å leke og støye og egne lukkede studierom. Nå er alt åpen planløsning med mye støy og ingen muligheter for å studere/lese i stillhet. Oppleves ikke lenger som Bibliotek men støyende kulturhus! Dame og Herre toalett sammen trekker også ned.
Fint at det er tilgang for alle som studerer og for noen som et trygt oppholdssted, men derav forferdelig lite hygienisk på toalettene..
Fryktelig høyt støynivå, folk snakker høyt i mobiltlf, unger løper rundt som unger gjør- og det blir jo støy av det. De ansatte ser ut til å ikke bry seg. En ansatt sto selv og snakket med utestemme til en bekjent som var der- - midt i rommet, og like ved der jeg satt.Alltid kø når man skal spørre om noe. Lokalt klientell står nærmest over skulderen din for å ta over når din tilmålte time ved pc 'en er over. Dette minner lite om et bibliotek, mer om en fritidsklubb eller et kulturhus.Dessverre.
Lite og koselig. Ikke veldig stort utvalg. Stille og rolig, og en stor bonus at det er meråpent.
Deichmann bibliotek er et veldig bra bibliotek men det er litt for mye støy og personer som kommer der og bare lar barna gå fritt og løpe rundt å bråke, men personene som jobbet der hjalp veldig med å finne boken man trenger, de burde fike det med barna men ellers så syntes jeg det er en veldig god bibliotek med mange kule bøker.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pauserommet på Deichmanske avd. Majorstua.

Oslo bibliotek

åpningstider, plassering. Harald Hårfagres gate 2 kart bykart, satellitt visning. Pauserommet på Deichmanske avd. Majorstua adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pauserommet på Deichmanske avd. Majorstua. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pauserommet på Deichmanske avd. Majorstua med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler