facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for PC-Care

PC-Care

Info

PC-Care tilbyr service til maskinvarer, webdesign, installasjon og feilsøking av programvarer.

Adresse: Selma Ellefsens Vei 6, 0581 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4799878484
By: Oslo
Rute: Selma Ellefsens Vei 6
Postnummer: 0581


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 17:00

Anmeldelser
Jeg synes at frist Price PC hjelp var veldig useriøse og uprofesjonelle. De svarte alltid sent og ga meg aldri fulle svar på spørsmål. Den eneste måten jeg kunne kontakte dem var ved et telefonnummer jeg fikk etter at jeg ga dem min PC. Jeg synes at meldingene jeg fikk var veldig passiv aggressive og prisene jeg fikk fra dem var veldig dyre uten. Jeg ble heller ikke forklart hva problemet med pcen var, jeg fikk bare en pris. De fortalte meg også at jeg skulle få pcen tilbake etter 1-2 dager, men jeg fikk svar den andre dagen om kvelden og de fortalte meg at de måtte foreta flere tester og at jeg kunne får svar om noen dager. Jeg anbefaler First Price PC hjelp på det minste og ville heller valgt et annen selskap.
Avtalte et møte med First price PC service igår over telefonen. Jeg skulle komme ned til kontoret i Brugata 1, kl. 12.00. Idag sto jeg utenfor og prøvde å ringe på. Jeg fikk ingen svar. Prøvde å kontakte dem på telefon opp til flere ganger, men fikk ikke noe svar. Til slutt ble jeg sluppet inn av noen andre fra et annet firma som jobbet i samme bygning som First price PC service. Kom til slutt inn på venterommet deres og ventet en hel time, før jeg gikk hjem. Fem min etterpå ringte de meg og sa at jeg kunne levere PC´en min i resepsjonen i første etasje, for han var forsinket. Utrolig dårlig service, uten en unnskyldning for å være for sent. Jeg leverte selvfølgelig ikke PC´en min der for jeg opplevde dette som useriøst og uprofesjonelt. Anbefales på det sterkeste å ikke dra hit!
Idag har jeg fått hjelp fra disse flinke folkene. Jeg har sølt vann på tastaturet og skulle ha mac min fikset innom 3 time. De har gjørt en veldi bra jobb! anbefales til alle som trenger rask datahjelp og pris var rimelig nok. jeg har betalt 1500kr for å bytte tastaturet og renset vannskadet på hovedkort. Sikkert dra der tilbake hvis trenger mer pc hjelp i Oslo. Godt å vite!
Noen ganger møter du mennesker som kan og vil gi deg hjelpen når du trenger det som mest - heldigvis også når et stressende dataproblem oppstår. Kan varmt anbefale DataHjelp Oslo for serviceinnstilling og kompetanse.
Hos First Price PC hjelp får du god og raskt hjelp ved pc-problemer samt at reparatur gjøres på en rimelig pris! Jeg var fornøyd med service og fikk også bra rådgivning og oppfølging. Jeg kan anbefale First Price PC Hjelp!
rask rimelig, svarte raskt på spørsmål og sendte god informasjon til kunden.Det ser litt "shady" ut men det er ikke det. Du kan stole på han. 10/10 vill gått ditt igjen.
Fikk veldig god og rask help. Han var også betraktelig mye rimeligere enn alle de andre jeg forhørte meg med. I tillegg sendte han konstant sms for å fortelle meg hva han gjorde og hvordan det lå an! Kjempe bra!
Denne restauranten var veldig bra.
useriøse og uprofesjonelle.
Oversatt av Google Jeg elsker å komme hit for å reparere datamaskinen min hver dag. First Price er super og klok. Kundeservice er førsteklasses. Alle datamaskindiskene mine blir levende igjen. Original I love to come here to repair my compyuter everyday. First Price is super and wise. Customer service is premier. All my computer disks come alive again.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon PC-Care.

Oslo ıt-bedrift

åpningstider, plassering. Selma Ellefsens Vei 6 kart bykart, satellitt visning. PC-Care adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på PC-Care. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om PC-Care med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Graphic Design Space Graphic Design Space 1 km Mes pasiruošę jums sukurti: Internetinę parduotuvę Internetinį puslapį Logotipą Banne...
Adera Adera 1 km Adera lager digitale løsninger for alle typer plattformer. Vi jobber med en rekke akt...
Ascom Norway Ascom Norway 1 km Global løsningsleverandør av IKT-tjenester til helsesektoren.
Axiell - Bibliotekenes IT-Senter As Axiell - Bibliotekenes IT-Senter As 1 km Bibliotekenes IT-senter AS (Bibits) er den største IT-leverandøren på det norske bibl...
Smooth Smooth 1 km Smooth AS er et teknologi- og utviklingsselskap med fokus på anvendt datavitenskap og...
Din Digital Expert Din Digital Expert 2 km Din Digital Expert is an Online Marketing Agency Company Din Digital Expert Helps Cli...
Mirai Exchange Mirai Exchange 2 km Enkel måte å kjøpe og selge krypto! Vervekode: 145a82b9 For opptil 200kr bonus
OPEN Norway OPEN Norway 2 km Leverandør av kasse- og betalingsløsninger for HORECA markedet.
Michelsen - Datasupport - Oslo Michelsen - Datasupport - Oslo 2 km Michelsen Data-support Oslo
Education by Techstep Education by Techstep 2 km Jeg bestilte iPhone 14 Pro. På siden deres var varen på lager når jeg bestilte. Det s...
Omegofleet Omegofleet 2 km Our mission is to make a very complex and expensive technology affordable for small a...
Bakken & Bæck Bakken & Bæck 2 km Et spesielt sted å tilbringe en vakker yarm, leke og underholde barn og voksne
Bedriftshjelpen As Bedriftshjelpen As 2 km Vi hjelper bedrifter å markedsføre seg på nett, vi tilbyr blant annet og lage profesj...
Today Today 2 km Today is a todo app that ask you in the morning what you're able to take care of toda...
Hive Studio Hive Studio 3 km Coming soon
Tolkeboks.no Tolkeboks.no 3 km Tolkeboks.no tilbyr salg og installasjon av mobile tolkebokser samt formidling av tol...
SportCam App SportCam App 3 km SportCam app for match Live streaming with the scoreboard - enter Player names or Tea...
No Isolation No Isolation 3 km Kjøpte Komp til vår svigermor /mor som bor på annen kant av landet. Hun er en meget o...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler