facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Peloton

Peloton
"Peloton er en sykkelinspirert bar hvor kvalitetsdrikke og napoletansk gourmetpizza har fokus. Egen vinkjeller med over 1000 flasker. Menyen endres basert på sesongråvarer. Vi viser alle sykkelritt. Vi har også en rekke salater når du vil ha noe lettere."
Adresse: Torggata 35 , Oslo 0183, NO
Telefonnummer: 928 08 470
By: Oslo
Rute: Torggata 35
Postnummer: 0183


åpningstider

Mandag: 08:00-18:00
Tirsdag: 08:00-23:00
Onsdag: 08:00-23:00
Torsdag: 08:00-01:00
Fredag: 08:00-03:30
Lørdag: 10:00-03:30
Søndag: 12:00-23:00

Anmeldelser
Veldig hyggelig sykkel-atmosfære! De gikk dog tom for den vinen vi bestilte 2 ganger. Mulig det er øl det går i, men litt mer enn 1 flaske av hver variant burde være mulig?
Bra mat men meget dårlig service. Bordet vi hadde reservert var ikke klart i tide, og når vi endelig fikk det så var det ikke ryddet etter den forrige gjengen som vært der. Det måtte vi til slutt gjøre selv. Tok veldig lang tid å få bestilt drikke, og så tok det veldig lang tid å få drikken etter at den var bestilt.
Byens beste pizza og alltid topp service! Anbefaler "salami" pizza med fennikel.
Maten var fantastisk, men personalet var tilnærmet ikke tilstedeværende. De fulgte ikke så mye med. Bordet var ikke klart selv om vi hadde bestilt etc. det var vanskelig å få kontakt. Utrolig hyggelig ambiance, god musikk, og veldig trivelig interiør.
Et herlig sted for å møte venner og quiz på tirsdager. Hyggelig betjening og godt utvalg av drikke
Fantastisk pizza. 2’e gang her. Ikke dyrt bra pils og masse trivelige folk og betjening. Fikk maten på rekord tid!
En veldig fin atmosfære med hyggelig betjening, det er super god pizza . Jeg vil anbefale å gå på tirsdager med en allmenn quiz, men da må du booke bord på siden deres fordi det blir fult raskt.
Fantastisk pizza, kule, smilende og hyggelige. Tok seg tid til å fortelle hvordan den herlige pizzaen ble laget. Kommer igjen, garantert.
Bra musikk. 100 kroner for 0,2 øl er dyrt. Puben har lite med sykkel å gjøre tross navnet
Kun benyttet stedet til morgenkaffe og pre-meeting-meetings. God kaffe og god plass til å sette seg ned rundt et bord. Ikke prøvd bar/meny
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Peloton.

Oslo barer

åpningstider, plassering. Torggata 35 oslo vegansk kart bykart, satellitt visning. Peloton adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Peloton. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Peloton med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Ingensteds Ingensteds 51 meter
Bari Pizza & Grill Bari Pizza & Grill 133 meter
Funky Fresh Foods Funky Fresh Foods 150 meter
Møllers Rock Bar Møllers Rock Bar 228 meter
Bar Lardo Bar Lardo 230 meter
Sound Of Mu Sound Of Mu 239 meter
Le Benjamin Le Benjamin 240 meter
Oculus Oculus 242 meter
Robinet Robinet 246 meter
The Corner The Corner 250 meter
SYNG SYNG 252 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler