facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pelsparadiset

Pelsparadiset

Info

Jeg, Lill Chanett Andersen, er driver av Pelsparadiset og i bunn er jeg utdannet innen atferdsterapi ved NMBU.

Historie

Jeg ønsker å fremme faglig kompetanse blant dyreeiere. Jeg mener at kunnskap gir trygghet, og at dette er nøkkelen til god dyrevelferd!

Vi tar imot besøk etter avtalte tider, men prøver å holde helgene fri. Mail og facebook blir besvart på dagtid i ukedagene. Trenger du mer øyeblikkelig hjelp er du velkommen til å ringe.



"I vår Europris butikk kan du handle alt fra kosmetikk og personlig pleie, interiør og andre ting til hjemmet, diverse fritids- og husholdningsartikler, klær og sko, utstyr og verktøy, garn, samt mat og utstyr til dyr hund, katt, fugl.Grunnen til at vi kan levere god kvalitet på lik linje med andre norske butikker i ditt nærområde, men til reduserte priser, er p.g.a. at vi kjøper inn store varepartier av gangen.Vi tilpasser vårt vareutvalg etter sesonger og høytider, samtidig som vi kontinuerlig også tilbyr gode kupp på kampanjevarer. Derfor har vi alltid mye nytt og spennende hver gang du kommer innom. Så husk å regelmessig ta turen innom oss for å bli inspirert av sesongens varer eller for å gjøre et kupp! Europris - Mer til overs."
Adresse: Mælumsgutua 75, 2387 Brumunddal
Telefonnummer: 95971395
on.sidarapslep@esorynnej
By: Brumunddal
Rute: Mælumsgutua 75
Postnummer: 2387


Nærliggende lignende selskaper
Lappeland kennel Lappeland kennel 5 km Oppdrett av Finsk Lapphund
Anmeldelser
Måten de ansatte ble pratet til i dag av "butikkledelsen", gir butikken kun en stjerne. Å stå å kjefte på de ansatte forran kundene fordi du som leder blir stresset, det er tommel ned. Det var ikke lengre kø, enn att vi kom til kassen på ett par-tre minutter. Gir de ansatte 5stjerne for att de opptrådte rolig, selv om "ledelsen" stresset rundt som en stukket gris, og delte ut karameller for å bøte på ventetid.
Europris Brumunddal er vår favoritt. Utrolig vennlige og hjelpsomme ansatte og godt utvalg.
Pleier å like Europris, men må si at butikken i Brumunddal, ér av den mindre tiltalende. Den er rotete og med svært dårlig utvalg. Det blir også fort utsolgt med populære varer. Mye dere kan gjøre bedre her.
De fleste er veldig serviceinnstilte
Har blitt gjort om i butikken. Litt for rotete for min del. Skulle ha vært sånn den var men de har nå delt opp veggen. Da kan man gå der istenden for å gå igjennom hele butikken. Ett lite pluss der.
Grei europris butikk, litt vanskelig å finnefram når man ikke er kjent der.
Stort utvalg å hyggelig personale,men de er treige m å åpne en kasse til når det er lang kø.
Helt grei butikk, noe dårlig utvalg. Blid betjening og er lett og finne
Stort utvalg, men lite folk til betjening. Derimot er betjeningen veldig hyggelige.
Mange forskjellige varer med en hyggelig pris. Koselig og hjelpsom betjening
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Pelsparadiset med offentlig transport


Lerbrua 340 meter
636
Mariendal 430 meter
636

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler