facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pentagon Army

Pentagon Army

Info

Hendvendelser til butikken foregår KUN på e-mail, telefon eller i butikken.

Historie

Vår butikk er nå over 17 år og står som eneste av sitt slag og størst og best i Norge på kniver, sverd, miltær effekter, samleobjekter og forsvarsartikler.

Pentagon er en militær sjappe i Oslo som driver med militære klær, sko og originale militære effekter som kan dateres helt tilbake til 1800 tallet. Vi kjøper / selger / bytter effekter av interesse. Vi har film rekvisitter, sikkerhets og vekter/vakt utstyr, over 500 forskjellige brukskniver til jakt, tur og fiske. Vi har historie fra middelalder til dags dato.
Rustninger, hjelmer, sverd, klær m.m

(I tillegg til dette fører vi også utstoppede dyrearter, magiske oljelamper og flygende tepper!)



"Viktig informasjon fra Pentagon army.. Pentagon army er ikke loppemarked eller pruting butikk, hvis kunder er på jakt etter billig ting pentagon er ikke butikk for dem!!.. Vi sender ikke antikk eller våpen eller kommisjon ting med post, kun selg i butikkDet hjelper ikke at du send 1000 e-post og tlf til oss, og skriver om oss på nett [dårlig kunde behandling].Salget av kniver og sverd og replika våpen kun ikke til bruset og u seriøse folkDet hjelper ikke at dere go på nett og skriver negativ ting om oss.. Pris på antikk og overskudd værer fra militær er ikke fikse prisExsample: en dårlig felt jakke koster mindre en god stand felt jakke av same typen…. Kunder som respekter ikke vårt regelverk er ikke velkommen i vår butikk!!"
Adresse: Storgata 37 , Oslo 0182, NO
Telefonnummer: 22 11 00 11
on.nogatnep@tsop
By: Oslo
Rute: Storgata 37
Postnummer: 0182


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00


relaterte søk: pentagon shop, pentagon usa, army shop oslo, the pentagon, pentagon klær, pentagon kpop, militær butikk oslo, pentagon geometri
Nærliggende lignende selskaper
Army Shop Army Shop 588 meter
Anmeldelser
Ord blir litt fattige. Tok heller ingen bilder da det føltes litt "ulovlig" ut betjeningen stirret på oss under besøket. Det er UTROLIG mye rart å se på i denne butikken, faktisk så mye at det til tider føles ut som et overfylt museum. Trangt og klaustrofobisk. "Akvarie"avdelingen er dyster og føles nesten litt uoffisiell ut.. Skjønner ikke helt hvorfor den er der. Men om du er veldig opptatt av militæreffekter og våpen, sverd, rustninger, klesplagg etc. så finner du sikkert noe du liker her. Prisene tror jeg nok er vel stive med tanke på at det meste sikkert kan kjøpes på nettet og være like "autentisk" som det som selges her.
En veldig overraskende perle av snodige ting, dypt gjemt i en trang kjeller. Gøy å gå gjennom de trange gangene som er spekket med de rareste ting. En kanon fra vingen til en sovjetisk Mig. Japanske sverd. Levende og utstoppede dyr og insekter. Militære effekter som uniformer, ammunisjon, våpen, skjold, brynjer, rustning og alt mulig rart. Så ikke på priser, men de skal vistnok være noe høye. Absolutt verdt å kikke innom bare for å se!
Fin buttik med masse artige ting, og en litt for mørk belysning, kjøpte et fint pinnedyr jeg kaller den Georg. Jeg skal den med på skolen Idag
Tøff butikk med alt mulig krig effekter og utstyr. Anbefaler et besøk hit. Ønsker du en rustning fra romertiden? Ønsker du en tysk militær uniform? Ønsker du en vikingøks? De har det!!
Fikk meg en flott lighter hos beste Pentagon Litt vond på lukt, men ellers grei belysning i lokalet!
Snodig og fascinerende.
Fyren er hyggelig og pratsom. Men jeg må si at prisene er for høye. Hvis du peker ut på en ting og spør om pris gir han deg en høy pris fulgt opp med "Den er orginal". Selv om objektet er masseprodusert og solgt på nettet for 50kr vil han ha 300-400kr for det. Han har også byttet pris rett foran øynene mine og sagt at "de ansatte hadde gjort feil med prisen". Jeg kan ikke fortelle hvor mange ganger jeg har komt hjem og søkt på nettet og funnet samme ting bare for en mye billigere penge. Kort fortalt: han er hyggelig og det er mye kult å se, men han må fikse prisene og holdningen når det kommer til de. Kjipt at dette er den eneste militær butikken i området. Nærmeste er nok Forsvarsbrukt.
ikke kjøp her vis du har tynn lommebok
Stor tulling, han som driver stedet. For en tid tilbake så jeg etter en jakke der, og fant en jeg likte. Da jeg skulle betale mente fyren at prisen som sto klart og tydelig der jakka hang var feil, at de ansatte hadde glemt å øke til det han mente var riktig pris. Prisen hadde visstnok økt. Han fikk en av sine ansatte til å gå og bytte plakat/label og mente at jeg skulle betale den "nye" prisen, og ikke den som faktisk var oppført på den jakka. Han oppførte seg rett og slett narsissistisk. Jeg kommer selvfølgelig aldri til å legge igjen en krone der i fremtiden, og anbefaler alle andre til å bruke pengene sine andre steder.
Jeg kjenner jeg er utrolig skuffet over kundeservicen her. Tok kontakt på epost for å få noen spesifikasjoner rundt en vare jeg vurderte å kjøpe og ingen informasjon kom frem på nettsiden. Det var ingen interesse for å svare på min forespørsel og det at jeg bor i en annen landsdel og ikke bare kan stikke innom selv ble svart med «ditt problem» Aldri i verden om jeg skal handle her igjen. Da blir det heller en tur til Drammen. Kontakte Gammelt og Nytt som har eksemplarisk kundeservice. Makan til behandling har jeg ikke opplevd før
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Pentagon Army med offentlig transport


Hammersborggata 140 meter
130N
140N
150
160
250
250E
250N
255E
37
Storgata 190 meter
11
12
17
18
Storgata 200 meter
11N
12N
34
54
Jakob kirke 310 meter
34
54
Nybrua 320 meter
11N
12N

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler