facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Peppes Pizza

Info

Siden 1970 har Peppes mettet millioner av pizzasultne nordmenn – fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Det er derfor vi er her!



"Peppes Pizza [avdeling] serverer deilig pizza fra lunsjtid og utover mot kvelden. Kom innom for en unik pizzaopplevelse! Ønsker du pizzaen spist et annet sted tilbyr vi også take away og våre dyktige sjåfører levering pizza hjem til deg."
Adresse: Jernbanesvingen 6 , Ski 1400, NO
Telefonnummer: 22 22 55 55
By: Ski
Rute: Jernbanesvingen 6
Postnummer: 1400


åpningstider

Mandag: 10:00-21:00
Tirsdag: 10:00-21:00
Onsdag: 10:00-21:00
Torsdag: 10:00-21:00
Fredag: 10:00-21:00
Lørdag: 10:00-18:00


relaterte søk: peppes pizza levering, peppes pizza oslo, peppes pizza meny, peppes pizza trondheim, peppes pizza åpningstider, peppes pizza fredrikstad, peppes pizza bergen, peppes pizza lillestrøm
Anmeldelser
God pizza, fint lokale, og helt suveren service. At de ga oss en ekstra pizza med på kjøpet som et resultat av at de glemte å legge til skinke på bestillingen vår var toppen av kaka.Mat: 4/5
De i kassa var hyggelige. Maten var grei. Bestilte en skinke og pepperoni pizza, men fikk bare med litt skinke. Var også noe smakløs. Noe vanskelig å finne ut av hvordan man skulle få studentrabatt når man betaler på nett. Parkering: Dårlig med gjesteparkering Spesielle kostholdsbehov: Har bestilt pizza her to ganger med glutenfri bunn. Første ganangen var pizzaen ikke helt klar. Denne gangen var pizzaen god.
Aldeles hyggelig pizzabud, særlig han nye ungkaren!
Beste kundeservicen jeg noen sinne har opplevd. Utrolig hyggelig personale, anbefales!
Var en del av et selskap som bestilte herifra. Det ble desverre en skuffende opplevelse mot vanlig peppes standard fra andre lokasjoner. Den ene og dyreste pizzaen var så lite stekt at det nærmet seg en halvstekt konseptet, deigen var rå og skorpen helt bløt. Var rikelig med fyll på premium chicago pizzaen, men det hjalp lite når det var så salt at det var vanskelig å spise noe mer enn et par stykker til tross for påtrengende sult. Litt synd siden vi har hatt langt bedre opplevelser både med denne og andre Peppes og flaks det var en pizza til som var både noe bedre stekt og mindre salt. Neste gang bli det nok Don Pablo et lite steinkast unna om vi skal ha pizza, eller Tatiki over gaten som leverer helt enestående asiatik mat for prisen.
Taste Spiste lasange. Den smakte lasange, ingenting å klage på der.
Alltid perfekt å bestille halv sterk pizza og ta med hjem å steke ferdig på 7min.
Vi bestilte salat, cheesy nachips, lasagne og Burger og maten hadde dessverre veldig dårlig kvalitet. Betjeningen var heller ikke «på». Har vært her tidligere hvor det var mye bedre helhetsopplevelse.
Good pizza, hyggelig betjening og fine lokaler
Stivere og stivere priser. Er ikke billig lenger. Men du verden for en god pizza, så kan du velge rømme eller annen toppings selv. Fyll på til det renner over. Eter du mye, så er dette et godt valg. Plukk salat selv også.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Peppes Pizza.

Ski pizza

åpningstider, plassering. Jernbanesvingen 6 kart bykart, satellitt visning. Peppes Pizza adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Peppes Pizza. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Peppes Pizza med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler