facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Peppes Pizza

Peppes Pizza
Adresse: Sandviksveien 184, 1337 Sandvika, Norway
Telefonnummer: 22225555
By: Sandvika
Rute: Sandviksveien 184
Postnummer: 1337


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:30
Tirsdag: 10:00 - 21:30
Onsdag: 10:00 - 21:30
Torsdag: 10:00 - 21:30
Fredag: 10:00 - 21:30
Lørdag: 10:00 - 19:30


relaterte søk: peppes pizza haugesund, peppes pizza hunstadsenteret, peppes pizza oslo, peppes pizza stord, peppes pizza porsgrunn, peppes pizza brandbu, peppes pizza stavanger, peppes pizza historie
Anmeldelser
Tørr kald pizza fra varmeskap. Ikke engasjert ekspeditør. Ikke igjen.
Siste gang jeg har spist på Peppes noen gang. Jeg ble matforgiftet etter å ha spist her 4 november 2021, en beklagelse fra Peppes kan man bare glemme. De krever at man printer ut et skjema og sender inn, så kanskje man får svar etter 7 dager. Og formuleringsmåten til Peppes er veldig arrogant Jeg har rapportert dem til mattilsynet. Med slike holdninger blir det ALDRI MER Peppes Pizza på meg.
Lettvint å kjøpe det antallet biter man ønsker. Men skuffende at de var preg av å ha ligget til tørk for lenge og det var lunkne.
Hva med å tilby en sunnere variant/ny bunn? Fullkorn, spelt, grov
God og enkel matbit under en intensiv handlerunde. Kjøpte en stor, hel pizza, for det ble billigst og salaten i buffeten fristet ikke noe særlig. Gikk for en half-and-half og det var vellykket. Maten kom passe fort og smakte godt. Litt trekk for dårlig renhold av bordene; her måtte vi tørke av bordet selv.
Denne omtalen gjelder Peppes Pizza i den gamle delen. Bestilte to buffeter. Fikk to glass med lunkent vann. Det ene pizzastykket var tørt. I buffeten lå det en ensom bit. Salat med Thousand Island dressing å velge blandt. Gikk tilbake og betalte for to pizzabiter i stedet. Ikke noe særlig krangling for å få penger tilbake. Så at det kom to pizzaer når vi gikk, men det er ikke mye til buffet det heller. Det skal sies at dette var ca. en time før stengetid på lørdag.
Generelt alltid tørr pizza i bufeen som står for lenge ute, industridressinger - om de i det hele tatt står tilbydt... Skal du spise her bestill hel pizza - da blir den ihvertfall noenlunde fersk og varm... Betjeningen er totale airheads så ikke forvent noe spesielt...
Greie priser. Er ikke godt nok skjoldet fra resten av sentret, der man spiser. Noen av ansatte er litt "negative", imens noen er happy. Klarte å rote med bestillingen vår også, men det var greit. Pluss poeng for student rabatt.
Var på Peppes pizza. Liker dette stedet spesielt når jeg bestiller åpen buffé får frisk salat å dn deilig varm pizza. Herlig senter jeg kam anbefale. Spesielt får de som vil ut av stor byen.
Dyrt i forhold til matkvalitet og servicen! Det er strenge og klare regler fra mattilsynet hvor lenge maten kan stå ute. Har dokumentert at pizza hos dere har stått over 2 timer ute!!!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler