facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Peppes Pizza

Peppes Pizza
"Peppes Pizza Stavanger serverer pizza fra lunsj og langt utover på kvelden. Kom innom for en unik pizzaoppevelse! Med sin plassering er det mange som velger å ta med seg pizzaen herfra."
Adresse: Øvre Holmegate 12 , Stavanger 4006, NO
Telefonnummer: 22 22 55 55
By: Stavanger
Rute: Øvre Holmegate 12
Postnummer: 4006



relaterte søk: Pizza Stavanger levering, Italiensk pizza Stavanger, Beste Pizza Stavanger, Kebab Pizza Stavanger, Peppes Pizza milkshake, Peppes Pizza burger, Peppes takeout meny, Peppes Pizza leveringsgaranti 2021
Anmeldelser
Pizzaen er helt fantastisk, men har enten vært feil i bestillingen eller utrolig lang ventetid de siste gangene jeg har vært her til og med når det er nesten ingen folk her. På bordene rundt oss ble flere av pizzaene tatt tilbake. Når vi fikk pizzaen tilbake påsto de at der va chiliaioli på, men der var ikke. Så måtte bestille utenom. Dårlig. Eg er skuffa, for noen som elsker peppes. Fikk i det minste 50 % på pizzaen. Håper de snart skjerper seg. Ikke så mye vegansk som er så godt som peppes
Kjempe godt pizza og bekjente er hyggelig
Uoppmerksom betjening, etter femten - tyve minutter kom det noen for å fortelle at de hadde glemt å tine bunner og at de bare hadde italienske pizzaer igjen. Måtte finne frem menyen på nytt og når vi endelig hadde bestilt gikk det et lite minutt før hun kom tilbake for å fortelle at de ikke hadde små bunner til italiensk pizza heller. Utrolig uprofesjonelt å ikke opplyse om manglende bunner når vi kom, umulig å oppnå kontakt med betjening. Sikkert grei mat, vi gikk, men best for de som liker å vente.
Herlig pizza på en onsdags kveld, med mange forskjellige typer. Var her gjennom jobben som hadde bestilt buffet. Kjekt og koselig lokale. Stort pluss at en kan velge mellom forskjellige typer bunn. Ikke all verdens på dessertfronten, men noen klassikere. Mange sidedishes! Ok drikkemeny Hyggelig betjening. Noe dyrere enn foreksempel Pizzabakeren, og dette gjenspeiles i maten. Ikke fine dining pizza, men det er det heller ikke ment som. Bare digg mat. Vil komme tilbake.
Pizzaen smaker fantastisk stjerne 5 MEN, servicen på denne plass fortjener ingen stjerne. Satt i 45 min for å få noe å drikke. 45 mer for å gå pizza. Måtte mase for å få kontakt, og for å få bestikk og tallerkener. Siste gang jeg setter min fot inn her. Det er synd, siden jeg liker pizzaen.
Kjedelig. Savner pizza 28. Lokalet må bli mer koselig for at det skal vær mulig å oppleve maten på en skikkelig måte! Ok priser. Ok- pizza Alt I alt helt ok.
De hadde kun italiensk pizza, litt kjipt når vi ville ha Amerikansk pizza. Vi gikk igjen for å heller spise deilig asiatisk.
Maten var god den når man fikk bestilt og den kom. Vi hadde bestilt bord men når vi kom var ikke no klart. De måtte rydde og vaske først til tross for lite gjester og mange ledige bord. Satt så i nesten 20 min før det kom noen for å ta bestilling. Og venter nesten like lenge på å få drikke. Og maten tok sin tid før den kom. Det var lite gjester men veldig dårlig servering og de gjestene som kom etter oss ble ikke tatt imot noe bedre. Vi så så vell hele to stk som jobbet. Var to til vi så som jobbet der men de gjorde ingen ting. Kommer ikke til å dra dit å spise mere.
Iķe den beste pizzaen i byn men god pizza, litt stivere priser en vanlige pizzasjapper men det er jo peppes sin stil siden dette klassifiseres som resturant. Personlig mener jeg den eneste forskjellen her er måten di skjærer stykkene sine på. Service var varierende men alt i alt hyggelig betjening. Di syns ingenting om at jeg ga beskjed at vi fikk feil pizza. Atmosfæren var fin og pent og ryddig lokale. Burde landet på 3,5 stjerner her men di får Pluss for at di hadde tegnesaker til barna. Barnevennlighet: Tegnesaker for barna.
Måtte vente 45 minutter på pizzaen, fikk drikken etter bare 5 minutter så når pizzaen kom hadde vi drukket opp. Et glass kostet 49 kr og 29 kr for påfyll. Hadde ikke lyst å betale 29kr til bare for å ha mat til drikken.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Peppes Pizza.

Stavanger pizza

åpningstider, plassering. Øvre Holmegate 12 kart bykart, satellitt visning. Peppes Pizza adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Peppes Pizza. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Peppes Pizza med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
No. 28 Pizza Pub No. 28 Pizza Pub 10 meter Fantastisk mat og kjempegod service!! Falling of baby back ribs MÅ prøves Lokalene e...
Al Forno Pizzeria Al Forno Pizzeria 215 meter Uhøflig ansatte. Går aldri der igjen
Renaa Xpress Sølvberget Renaa Xpress Sølvberget 224 meter Veldig god lunsj før man utforsker byen.
Zouq Restaurant Zouq Restaurant 604 meter God mat og fine lokaler, Minus, som lett er å fikse er selve menyene, disse er vanske...
Stavanger Drop In Pizza Stavanger Drop In Pizza 2 km Så dårlig kebab pizza kjøtten være brent å smaker ikke god De lager aldri pizza hvor...
Express Pizza Express Pizza 2 km Utrolig god mat, men enormt skuffende kebab pizza
Pizzabakeren Pizzabakeren 2 km Velkommen til Pizzabakeren Tasta!
Al Forno Al Forno 3 km
Dolly Dimple's Kilden Dolly Dimple's Kilden 3 km Kjempegod Dolly Dimple's pizza. Perfekt stekt og god smak. Hyggelig betjening.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler