facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Peppes Pizza

Adresse: Torvgaten 57 , Gamle Fredrikstad 1632, NO
By: Gamle Fredrikstad
Rute: Torvgaten 57
Postnummer: 1632



relaterte søk: Pizza Gamlebyen Fredrikstad, Pizza Fredrikstad
Anmeldelser
Kjempegod pizza og trivelig personale. Parkering ved ferja.
Stedet har stort potensial. Når man kommer inn i nesten tomt lokale og det spilles veldig høy populærmusikk, sånn at man ikke kan snakke med de man kommer sammen med, får man lyst til å snu og gå ut. Dette løste seg ved at jeg gikk og bad dem pent om.å dempe musikken. Pizzaen vi spiste burde vært mye bedre stekt. Prisen på pizza er alt for høy, spesielt når den bare er halvstekt og syltynn. Da vi skulle gå, måtte vi vente lenge før han som sto i kassa dukka opp - han måtte hentes utenfra. Alt i alt: Her er det stort rom for mange forbedringer! Servér noe dere er stolte av, demp musikken, spill gjerne noe harmonisk og klassisk og vær litt til stede. Selv om det bare er en vanlig tirsdags kveld i juli.
Vi får utdelt meny. Servitør spør om vi vil ha noe å drikke, og vi bestiller mens vi ser i menyen. Vi titter lenge og vel før vi klarer å bestemme oss. Når vi sier hva vi ønsker, kan de ikke servere burger fordi de prioriterer take away. Vi går derfor over til reserveplanen. Det viser seg at de heller ikke kunne levere surdeigsbunn. Det ble heller en tur til Mormors kafé som kunne servere veldig god mat.
Håpløst. Vi var 6 som skulle bestille mat, etter lang venting på bord. Etter å ha tatt opp 5 bestillinger, måtte vi rope tilbake servitør for at sistemann skulle få bestilt Bordet var fullt av bøss og søl, servitøren måtte få beskjed av oss gjester for å innse at det måtte tørkes av. 5 fikk pizza - den 6.var glemt... Servitøren beklaget, og da 4 av 6 var ferdige, kom den siste pizza'n. 1 av bestillingene var ekstra hot... Den mangla alt som kan kalles sterkt krydder. Da vi klaga, var det kun sure tilbakemeldinger, og "det er for travelt pga Månefestivalen" til svar. Har man det så travelt, at man må servere feil bestillinger, og glemmer andre, bør man kanskje heller stenge servering til man kommer ajour? Ved klage, fikk vi beskjed om å fjerne oss fra stedet... Legg heller igjen pengene på et annet av Gamlebyens bedre, og triveligere spisesteder! Dette er LANGT under pari!!! Doene var forferdelige - papir og søppel all over. Festivaldoene inne på Månefestivalen var langt mer innbydende! Her hadde tydeligvis ingen sjekket toalettenes tilstand på mange timer.
Ført og fremst nydelig pizza med knallgod tykk bunn som knaser i kantene når du spiser den. Toppingen finnes i mange varianter men jeg har forelsket meg i den som er litt tropisk med ananasbiter og champignon og selvsagt med kjøtt og en utsøkt tomatsaus. Den herlige historiske atmosfæren i kjellerlokalet ned mot vollane underbygger stemningen totalt. Kunne ikke vært bedre. 7 på terningen. Og helt klart 5 stjerner. Du må bare ha mer.... Asap!!!
Fint lokale. God mat. Men det er trangt.
Lang ventetid, uoversiktlig bestillingskø. Pizza var halvstekt, men turde ikke klage pga. redsel for å vente lenger...Flere ansatte under store tilstelninger hadde kanskje vært lurt
Bra service fra vår kelner på en travel lørdag ettermiddag. Overaskende god pizza for en som mistet «troen» på Peppes pizza for over 10 år siden. Elendige og møkkete toalettfasiliteter trekker ned.
Ok lokaler og grei mat. Dessverre holder ikke toalettet mål...ett herretoalett og trangt som bare det. Ikke så greit når man skal hjelpe en liten gutt på 2,5 år med å få kommet seg på do....
God Pizza og fin utsikt fra uteserveringen gjorde besøket vel verdt. De ansatte var hyggelige og blide. Fint beliggende i gamlebyen i Fredrikstad.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Peppes Pizza.

Gamle fredrikstad pizza

åpningstider, plassering. Torvgaten 57 kart bykart, satellitt visning. Peppes Pizza adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Peppes Pizza. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Peppes Pizza med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler